|
Тема
|
Проблем с TV Tool 9?
|
|
Автор | няkoй (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.12.03 09:25 |
|
Здравейте. Купих си преди време видеокарта GeForce MX 440 с видео изход. По съвет на приятели сложих на компютъра TV Tool 9, за да изкарва образ на телевизора. Образа е перфектен всичко е ОК обаче има един проблем, който ме вбесява.
На всеки 11 мин програмата умира и изключва телевизора. Трябва да се пусне пак. Казаха ми, че вероятно не е кракната както трябва. Деинсталирих я и преинсталирах няколко пъти. Трих всичко в регистъра. Нищо не помогна. Уж е ОК, регистрирана и т.н. а се дървари. Теглих я от фрее.техно-линк и дата.бг - резултата е все същия.
Компютъра ми е с Win 2000, SP4. Нагласил съм 1024х786, 32 битов цвят. Излиза великолепна картина. Когато се пробвах по съвет пак на приятели да сваля на 800х600 се повтаря същата ситуация. Програмат умира и ми изкарва съобщение - Problem with your user data. Please request for support. Това ме навежда на мисълта, че въпреки уж успешната регистрация нещо не става както трябва. Пробвах и със Epsilon както е в началото, пробвах и с други имена и номера - все едно и също.
А на всеки 11 мин да ти се накъсва филма е живо мъчение Ще бъда благодарен, ако някой ми даде акъл как да оправя този проблем
| |
Тема
|
Re: Проблем с TV Tool 9?
[re: няkoй]
|
|
Автор |
DTMF (шпионин:)) |
Публикувано | 16.12.03 22:54 |
|
сложи си драйверите на Нвидиа,версия 5.2.1.6 не ми създават проблеми