Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:16 04.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Софтуер
*Кратък преглед

Тема Soft za zaobokaliane na Proxyнови  
АвторKiro (Нерегистриран)
Публикувано13.10.03 16:11

Pichove preporachaite software za zaobikaliane na proxy servera vav firmata v koiato rabotia. Tova skapano proxy ne pozvoliava da se otvariat nikoi ot FREE sitovete kato free.techno-link.com , www.data bg i vsichki drugi. Abe nalaga iaka cenzura. Imam nonstop internet a nishto ne moga da izteglia zaradi tozi Proxy server.
Probvah s programata HTTPort no ne uspiavam da postigna nishto. Molia vi ako znaete drug po-prostichuk soft da go kajete.
Blagodaria predvaritelno

Тема Re: Soft za zaobokaliane na Proxyнови [re: Kiro]  
Автор Volkano v.5 (вулкан)
Публикувано13.10.03 20:40

Hmm, sled kato proxy-to ti zabranqva dostap do free-tata, zashto togaz ne probvash nqkoq p2p mreja - vav neq sas sigurnost shte ima, tova koeto e po free-tata 4e i otgore!

Pentium inside, idiot outside!

Тема Re: Soft za zaobokaliane na Proxyнови [re: Volkano v.5]  
АвторKiro (Нерегистриран)
Публикувано14.10.03 09:10

Da, naistina prav si. Shte probvam. Blagodaria za predlojenieto. Vse pak mi se shte da podkaram i free-tata . Ako se setite neshto, pishete.

Тема ..... [re: Kiro]  
Автор KlD (Лапетия)
Публикувано16.10.03 20:53

Предполагам, че HTTPorta ти казва, че прокси-то ти взима контрол над това, което си задал... Ако е така мисля, че сме колеги :Р За мен единственото решение да стане през HTTPort е да се инсталира някъде на външен РС сървър, който да сме си го конфигурирали сами (или ти сам да си го направиш), щото не знам въпросните опен прокси сървъри до какво ти дават и какво не достъп.

Нищо не променя тъй детето, както космосът и пубертетът.

Тема Re: Soft za zaobokaliane na Proxyнови [re: Kiro]  
Авторvili (Нерегистриран)
Публикувано17.10.03 12:35

predi nqkolko meseca se s4upih ot opiti da zaobikolq proxy-to v ba4kaneto. to ne be HTTPort i razni podobni nemu programi koito ve4e sym zabravil, ne be6e 4udo. nikakyv 6ans. uspqh da podkaram HTTPort-a no poneje ne moga da namerq free proxy server v BG vryzkata e super bavna i nakraq neminuemo se razpada6e. Posle probvah s programki ot tipa na eDonkey, eMule, Kazaa i t.n., no otnovo nikakyv uspeh. s mIRC sy6to.
de 6to ima6e forum puskah postingi kato lud, no ne mojah da si re6a problema.
taka 4e sega pak sym v izhodno polojenie kato teb.

edinstvenite free serveri do koito imam dostyp sa arenabg.com i bubu.to.

ako otkrie6 nqkakvo re6enie ili drug free server bez free v imeto pusni edin posting.

uspeh

Тема Re: .....нови [re: KlD]  
Автор TV!OOO ()
Публикувано17.10.03 13:42

HTTPort към българските free-ta няма да стане особено ако пускаш през проксита извън България. трябва ти нещо което в peering-а (собствено или с бутилков подход към някой админ или човек с LAN и реални IP-ta). пробвай с IP адреси дали върви. Между другото има и други проекти, ако потърсиш чрез google или в sourceforge.net ще намериш, като някои ползват и кодиран трансфер за да не ги хваща цензуриращия софтуер (ако има такъв) Не мога да ти кажа имена на програми, понеже скоро не съм следил нещата.
Между другото при KID нещата са сложни. Ако не се лъжа при вас са вързани каскадно две проксита и има цензуриращ софтуер (през цензурата се минаваше с точка в края на адреса, но може би е фикснато вече )

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.