Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:02 07.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Софтуер
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Антивирус....нови  
АвторVan (Нерегистриран)
Публикувано21.09.02 18:46

Момчета,дайте моля Ви идея за някаква анивирусна програма.С лаптоп Toshiba съм,XP Pro и Norton antiwirus но много го бави.Имате ли нещо по-добро в предвид?Предварително благодаря и приятен уикенд....

Тема Re: Антивирус.... [re: Van]  
Автор Чepвeнoapмeeц_Cyxoв (Много як!)
Публикувано21.09.02 23:54

Колко пък много го "бави"?Аз съм със Celeron 366,256MB RAM и изобщо не го бави.Ако смяташ ,че все пак проблема е в Нортъна,тогава можеш да пробваш Kaspersky antivirus,казват,че е по-лек и дори бил по-добър от Нортън(макар,че на мен Нортъна си ми върши перфектна работа и нямам никакви забележки).

Тема Re: Антивирус....нови [re: Чepвeнoapмeeц_Cyxoв]  
Автор sane (in)
Публикувано22.09.02 01:32

abe zavisi s koi Norton si - ot v.2000-2001 nasam durpa mnogo resursi, a estestveno zavisi i tova kak si go nastroil, ako se seshtash kvo imam predvid

Тема Re: Антивирус....нови [re: sane]  
Публикувано22.09.02 15:06

За настройките съм напълно съгласен и въпреки това аз съм го настроил по възможно най-дърводелския начин и пак не забавя компютъра.Дал съм да сканира всички файлове,компресирани файлове,включен Auto Protect,включен Heuristic scan и т.н.Говоря за Norton Antivirus 2000.

АвторVan (Нерегистриран)
Публикувано22.09.02 16:28

Kачих му Касперски,но някъде чето че F-Prot било по-добро дори и от Нортън-а

Тема Re: Антивирус....нови [re: Van]  
Публикувано22.09.02 17:10

Как е с Kaspersky?Това за F-Prot е долна лъжа и подла измама-знам го от личен опит.Единствения антивирус,който може да се конкурира с Нортън е Касперски.

Авторvan (Нерегистриран)
Публикувано22.09.02 17:29

Много по-добре, и мисля да се съглася с теб за Ф-Прот,май никакава работа не върши,само яде място,пробвах го и качих касперски avp pro v 4.0.1.54,просто имам един диск с антивируси.Пич,моля те,стои ми един надпис долу в дясно на дисплея Evaluation copy.Build 2600,kak да го махна че ми лази по нервите?Иначе Виндовс-а ми е кракнат и не ми иска Активация сле 30 дни...Благодаря ти предварително.

Тема Re: Антивирус....нови [re: van]  
Публикувано22.09.02 17:36

Доколкото разбирам говориш за XP,но тук не мога да ти помогна-не съм работил с XP и просто не знам.

Авторvan (Нерегистриран)
Публикувано22.09.02 17:43

Да,и смених Pro-to s Home Edition,Pro-to го прави муден,мазен все пак това си е слаб лаптоп но все пак хубавото е че е служебен:))))

Тема Re: Антивирус....нови [re: sane]  
Автор Kpъr (interactive)
Публикувано22.09.02 19:21

за да няма проблеми с нортън, редактирайте по който и да е начин system.ini (със sysedit или msconfig), като добавите там ред-а
MinSPs=8
в секцията 386Enh

трябва да е точно в тази секция, може и накрая. преди да се въведе, такава опция няма, по default стойността е 4, но не се увеличава автоматично от win9x

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.