|
Тема
|
cyr.com DOS & Windows
|
|
Автор | HKLM (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.09.02 19:16 |
|
Znachi imam edna hubawa programka za pod DOS, i bi me se iskalo da q polzwam i pod windows.
Problemyt e che tq izpolzwa cyr.com, a pod windows98 izlizat maimunki :)
Nqkoi znae li moge li da se oprawi problemcheto...
| |
Тема
|
Re: cyr.com DOS & Windows
[re: HKLM]
|
|
Автор |
sane (in) |
Публикувано | 19.09.02 21:15 |
|
ми преди да пуснещ хубавата програмка стартирай cyr.com
| |
Тема
|
Re: cyr.com DOS & Windows
[re: sane]
|
|
Автор | HKLM (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.09.02 00:38 |
|
Da de tam e problema...
Kogato sum w DOS nqma problemi, ama ako pusna dos-prompt-a prez Windows-a se precakwa rabotata...
| |
|
имам един познат счетоводител, който по този начин си стартира счетоводните програми за ДОС - под Windows. Той обаче зарежда кирилизиращия софтуер от autoexec.bat и както виждам, няма проблем с кирилицата в дос-овски прозорец. Пробвай и ти така, може и да се получи....
Wipe them out! All of them!
| |
|
Господинат сигурно иска да каже, че кирилицата си е добре когато ДОС-а под Windows е във fullscreen и се прецаква когато е в обикномен джам /прозорец/.
Аз го имам същия проблем и затова си ползвам ДОС под Windos ама fullscreen /alt+enter/.
Другия вариант е да си инсталираш FlexType. С него нещата се опревят, ама ако решиш да си ползваш доса fullscreen трябва да ти е зареден cyr.com. FlexType ще ти реши проблема само ако ДОС-а е в прозорец.
Относно FlexType при мен ставаше ама със старите версии - 3.0, 3.1, нови версии не съм пробвал и незнам дали ефекта е същия!
| |
Тема
|
Re: cyr.com DOS & Windows- RESHENIE
[re: Jony++]
|
|
Автор | lnjinera (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.09.02 13:01 |
|
Има един драйвер за цял екран, дето работи по-добре, това е Bds2_1.com.
Качил съм го заедно с други инструменти и указания. общо 19 КБ.
Има и начин да качиш фондове по нестандартната МИК кодировка, от тук:
тогава на някои фонтове, напр 8х13 ще се чете и ще може да работиш и в прозорец. Това още не съм го качил с обяснения. Ако си се преебал да качваш Флекс Тъпове, тука им е очиститела до 100% , няма и 100кила
Инжинера
| |
Тема
|
Re: cyr.com DOS & Windows- RESHENIE
[re: lnjinera]
|
|
Автор |
sane (in) |
Публикувано | 22.09.02 01:49 |
|