Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:56 13.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Софтуер
*Кратък преглед

Тема CPU temperature controlнови  
АвторSoftWare (Нерегистриран)
Публикувано04.07.02 13:58

Дъното ми е K75SA на Elitegroup, значи това дъно може само да следи температурата на CPU- то, но не и да алармира ако последното започне да прегрява или пук вентилатора му спре да се върти. Има ли някакъв софтуер който може да следи за температурата на процесора и ако тази температура мине някаква граница да ме предупреди с звуков сигнал или нещо такова.
Някой чувал ли е за нещо такова и ако да моля да сподели.

Тема Re: CPU temperature controlнови [re: SoftWare]  
АвторStranger78 (Нерегистриран)
Публикувано17.07.02 18:59

Здравей!
Аз със със същото дъно и програмката Hardware Sensors Monitor спаси процесора ми веднъж, когато вентилатора дефектира...
Ще можеш да я изтеглиш от http://www.hmonitor.com
За съжаление, за тази версия не мога да намеря кракче:( Тя работи 1 месец, ако някой знае къде мога да намеря крак, нека се обади на terineti@abv.bg
Намерих по-стари версии, за тях има кракове, но не съм ги пробвал. Просто не ми е останало време, но пробвай някоя по-стара версия, ако тръгне, ще е добре

Тема Re: CPU temperature control [re: Stranger78]  
Автор Ozzi (член)
Публикувано18.07.02 22:00

И аз търся крак-а за тази версия .. но уви :(((

Тема Re: CPU temperature controlнови [re: Ozzi]  
Автор Morpheus (непознат)
Публикувано19.07.02 21:09

Ima i free
MotherBoard Monitor 5.0....
ako ne go izrovite... shte vi postna i link kum nego...
ima si dostta glezotiiki...

Nobody is perfect. My name is Nobody

Тема Re: CPU temperature controlнови [re: Morpheus]  
Автор Ozzi (член)
Публикувано20.07.02 11:29

Ako moje da slojish link kym tazi programka, zashtoto az q otkrih na edno mqsto no ne uspqh da q drypna. Blagodarq predvaritelno

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.