|
Тема
|
Програма календар за уиндоус
|
|
Автор | питaм (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.06.02 15:32 |
|
търся някоя готина малка програма която да е календар да показва месец по месец или както и да е
имам TClock или нещо подобно -най готиния часовник и календар за уиндоус ама не ми върши работа сега с астона
ClockWiseсъщо има календар показва и фази на луната продължителност на деня но е миниатюрен и с шарени дати - за празниците на различни нации но не и българските
| |
Тема
|
Re: Програма календар за уиндоус
[re: питaм]
|
|
Автор |
flea () |
Публикувано | 28.06.02 11:37 |
|
ne razbrah tochno kakyv kalendar ti trjabva, no mozesh da si svalish neshto kato palm desktop, koeto e neshto kato agenda - kalendar, telefonna kniga, memo i kakvo li oshte ne. prednaznacheno e za palm, no mozesh da si go polzvash i samostojatelno na pc-to.
p.s. s koja versija na aston si? 
| |
Тема
|
Re: Програма календар за уиндоус
[re: flea]
|
|
Автор | bateto (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.06.02 14:27 |
|
www.ecrew.org tam si drapni demoto raboti perfektno i bez registracia a pak i vsi4ko e na balgarski. 
| |
Тема
|
Re: за Астон - не само часовника...!
[re: flea]
|
|
Автор |
SunnyRay () |
Публикувано | 28.06.02 22:22 |
|
Flea, намерих крак за по-старата версия, която имаш и ти, но като я инсталирах, то не можаха да ми тръгнат не само TClock, ами и почти всички останали програми, а в същото време ми направи меню на програми, които смята, че би трябвало да имам
Ама нищо-нищичко от старт меню/програмс не ми тръгна, вади някакви съобщения, ама за съжаление не ги помня какви бяха, щото преинсталирах виндоуса наново и астона остана за по-късен момент, но продължавам да се питам що не тръгваха инсталираните приложения  
Редактирано от SunnyRay на 28.06.02 22:24.
| |
Тема
|
[re: SunnyRay]
|
|
Автор |
DarthMaul (unknown) |
Публикувано | 28.06.02 22:54 |
|
сичко ш се опрай викай неволята и ш ти помогне
с изключение на тклока де
ама може да включиш аналоговия часовник готин е
но забрави за готиния календар на тклок
| |
Тема
|
[re: SunnyRay]
|
|
Автор |
flea () |
Публикувано | 01.07.02 13:41 |
|
koja versija na aston si kachila? vjarno e che ti vkljuchva v menjutata razni programi, no lesno moze da gi otstranish. inache na men mi vyrvi perfektno, samo detpo ponjakoga zabiva, sled njakoja instalacija... 
| |
|
|
|
|