Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:29 04.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Софтуер
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема flextype i flexwordнови  
Авторworm2 (Нерегистриран)
Публикувано25.06.02 18:51

Хора да знаете откъде мога да си изтегля последните версии на flextype и flexword,но да бъдат със сериини номера или с кракове,така че да вървят добре и на Win XP?

Тема Re: flextype i flexwordнови [re: worm2]  
АвторAбe (Нерегистриран)
Публикувано25.06.02 19:05

Защо по-добре не си форматираш направо диска?
За какво изобщо ти е тази флекс-тъпотия? ХР си има достатъчна поддръжка на кирилицата

Тема Re: flextype i flexwordнови [re: worm2]  
АвторPaйбep (Нерегистриран)
Публикувано25.06.02 21:14

изтегли си последните версии отсайта на датекс (www.datecs.bg), и после си потърси краковете в astalavista.box.sk - има ги и работят добре под XP

Тема Re: flextype i flexword [re: Paйбep]  
Автор Yozo (!!!БЪЛГАРИН!!!)
Публикувано26.06.02 08:15

в никакъв случай не си слагай флексове, развалят много неща. За проверка на правописа си сложи ОфисХР Български, ако искаш ще ти го дам
doych@internet-bg.net

THE ONLY THING WE HAVE TO FEAR IS FEAR ITSELF!!!

Тема Re: flextype i flexwordнови [re: Paйбep]  
Автор БaбaИлиицa (баба марта.com)
Публикувано26.06.02 09:43

Абе мама му стара де може ли някой да ми обясни какво се е развалило от флекса? Аз го ползвам от години и не съм имал проблеми почти никога... а проблеми извън самия флекс абсолютно никога... винаги ми и кирилизирал всичко правилно. От опит знам, че извор на всички проблеми е некадърното инсталиране на Windows... ако всичко е направено както трябва- всичко ще работи както трябва.

И разберете най-накрая, че FT 2000 е за Windows 2000 и съответно работи под Windows 2000 както трябва, от тук нататък, Datecs не дават никаква гаранция, затова FT не работи под XP съвсем нормално... като излезе FT за XP- вероятно и той ще работи както трябва!

И накрая: за проверка на правописа, ако си със стар офиспакет, по добре използвай ActSoftCyrilla.... определено е по-добро. Обаче не ме питай от къде да го намериш, аз го имам оригинално- купено!

Учете латински... На оня свят никой няма да ви говори на български!

Тема Re: flextype i flexwordнови [re: БaбaИлиицa]  
АвторRoamer (Нерегистриран)
Публикувано26.06.02 10:52

Абе мама му стара, защо ти е флекс. Уина си е кирилизиран достатъчно добре от 95 насам. Бил кирилизирал всичко правилно! Ти си като един мой комшия дето цяб живот кара Москвич. Сега сина му му изпрати един Опел от Германия и на тоя идиот първата му работа беше да си сложи вътрешни гуми, щото така било по-сигурно.

Тема Re: flextype i flexwordнови [re: Roamer]  
Автор Paйбep (с кафе)
Публикувано26.06.02 14:29

The page cannot be displayed

Тема Инженера ще ти обяснинови [re: БaбaИлиицa]  
АвторHeщacтeн (вeчe нe) (Нерегистриран)
Публикувано27.06.02 20:37

.

Като си баба, дали си си инсталирала някой от по-старите флексове, та да видиш после как не се чете нищо по прозорците на по-новите. И това продукти на една и съща "фирма". Надминаха Microsoft. Нито деинсталиране помага, нито ъпгрейди, нито нищо. Само инженера. :))))

Тема Re: flextype i flexwordнови [re: Roamer]  
АвторJohnny (Нерегистриран)
Публикувано28.06.02 21:51

Brawos, az sym na syshtoto mnenie, zaradi Fleksa si preinstalirah tri pyti Winda osobenno kogato rabotq s bylgarski programi koito imat kirilizirani butoni.
Wsichko beshe OK dokato ne instalirah Fleksa zapochna se edna abrakadabra sys ejroglifi na butonite , ako oprawq butonite s promqna na shrifta se razwalq tooltipa i taka natatyk.
Sega polzwam samo phonetichniq file na dateks, kato sym dobawil BUL_PHO na mqstoto na Belarusian, wsichko towa izpolzwajki standartnite wyzmovnosti na Windows
jonia@abv.bg

Тема Re: flextype i flexwordнови [re: БaбaИлиицa]  
Автор Garfield (PhatCat)
Публикувано02.07.02 03:08

Виж тук съм съгласен. Ако препаткаш набързо инсталацията на прозорците и да речем не си оправиш regional settings ще ти излязат я маймуни, я само "_".
Инженера е прав.. по принцип не е нужно да кирилизираш допълнително операционната система, но я ми кажете колко от средностатистическите потребители знаят как да си конфигурират правилно виндовса? На него му е далеч по-лесно да си инсталира (както са му показали) един кирилизатор и да миряса. Друг е въпроса за проверката на правописа. От Майкрософт още в някоя от първите версии на офиса с проверка на правописа си бяха написали в хелп-а че за да искаш да си направиш собствен речник за проверка е достатъчно просто да създадеш един текстови файл като всяка отделна дума да е на нов ред. След това му даваш дик разширение и се чустваш горд от себе си. Само трябва някой да не го мързи и да заседне една седмица със скенер и един дебел речник на правописа в българския език :)))
В интерес на истината вече има и напълно безплатни addons за проверка за офис 2к и нагоре, така че ако на някой не му харесват продуктите на Датекс е свободен да избира

(just for the record: и мен не ме кефят много-много флексовете, но от години ползвам флекстайп 3.2 и флексуорд 2.0 и досега не са ми създали проблеми.. иначе отдавна да съм ги разкарал.. ама като ме мързи:)))

Consciousness: that annoying time between naps.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.