Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:31 01.11.25 
Компютри и Интернет
   >> Софтуер
*Кратък преглед

Тема Помощ !!! Кирилици !!!  
Авторнeщacтeн (Нерегистриран)
Публикувано23.06.02 18:23

Моля Ви, помогнете ми!

На доста програми, с менюта и бутони, надписани на кирилица (но не на всички) буквите са заместени с тиренца и точици. Става дума за Windows 98
Системният шрифт е MS San Serif, но смяната му не помага. Не помагат и разни кирилизиращи програми като Flex Type например.
Къде според вас е проблемът и най вече как мога да го реша без да си форматирам дисковете и/или да си преинсталирам целия Windows или да прилагам разни други подобни дървварски методи?

Благодаря предварително !

пп
Не обещавам да почерпя, не защото не обичам да лъжа. Не съм скръндза, но едва ли ще се видим за да си изпълня обещанието.

Пък знае ли човек? :)))

Тема Re: Помощ !!! Кирилици !!!нови [re: нeщacтeн]  
Автор Cвeтaя-Cвeтиx (безсънник)
Публикувано23.06.02 18:46

Когато си инсталирах пиратското XP срещнах същия проблем ала с голямо щракане май чатнах къде е разковничето.Виж в Control panel опцията Regional settings and languages,там има разни падащи менюта с държави езици и прочее,намериш ли го-после е лесно...и да почерпиш ако стане работата!!!

Тема Re: Помощ !!! Кирилици !!!нови [re: Cвeтaя-Cвeтиx]  
Авторнeщacтeн (Нерегистриран)
Публикувано23.06.02 18:58

Като се видим, ще почерпя :)).
Ама моето разковниче не е там. При мене Regional settings си е на Bulgarian от много години :(.

АвторWho cares :) (Нерегистриран)
Публикувано23.06.02 20:48

Всъщност проблема, за който говориш е често срещано явление и на практика няма нищо общо с регионалните настройки на операционната система. Доколкото съм наясно се проявява при потребители на Datecs FlexType 3.0 и 3.1. Ако твоя случай е такъв /т.е. ако ползваш или си ползвал някой от изброените Flex-ове/ виж тук:

. Там е качен един пакет от файлове, точно за този проблем. Може би тези файлове ще ти решат проблема. А пък ако си прекалено подозрителен и не сваляш каквото и да е от където и да е :) направо можеш да пишеш на колегите от Datecs. Мисля, че няма да имат нищо против да ти помогнат.
Успех!

Автор DarthMaul (unknown)
Публикувано23.06.02 22:35

http://free.hit.bg/injinera/

Тема Re: Помощ !!! Кирилици !!!нови [re: DarthMaul]  
Автор Ozzi (член)
Публикувано23.06.02 23:13

Даааа истината е при Инженера :-)
И аз я бях забатачил с тази кирилица, но след като посетих сайта .. ми дойде Ъкъла в главата :-)

Тема Благодаря на всички, които се отзоваханови [re: нeщacтeн]  
Авторнeщacтeн (вeчe нe) (Нерегистриран)
Публикувано24.06.02 10:26

Наистина проблемът се оказа FlexType. Така, че не искам да ми помагат "колегите от "Datex". Поне докато не се научат да си прибират боклуците след деинсталация. Нека видят какво мисли за тях

. Съвсем прав е човека. Добре е повечко хора да го видят какво е написал.
Иначе и помогна за сега. Но Оззи е прав. Като имам малко повече време и аз ще направя като него.

Благодаря още веднъж !

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.