|
|
|
Тема
|
Помощ !!! Кирилици !!!
|
|
| Автор | нeщacтeн (Нерегистриран) |
| Публикувано | 23.06.02 18:23 |
|
|
Моля Ви, помогнете ми!
На доста програми, с менюта и бутони, надписани на кирилица (но не на всички) буквите са заместени с тиренца и точици. Става дума за Windows 98
Системният шрифт е MS San Serif, но смяната му не помага. Не помагат и разни кирилизиращи програми като Flex Type например.
Къде според вас е проблемът и най вече как мога да го реша без да си форматирам дисковете и/или да си преинсталирам целия Windows или да прилагам разни други подобни дървварски методи?
Благодаря предварително !
пп
Не обещавам да почерпя, не защото не обичам да лъжа. Не съм скръндза, но едва ли ще се видим за да си изпълня обещанието.
Пък знае ли човек? :)))
| |
|
|
|
Когато си инсталирах пиратското XP срещнах същия проблем ала с голямо щракане май чатнах къде е разковничето.Виж в Control panel опцията Regional settings and languages,там има разни падащи менюта с държави езици и прочее,намериш ли го-после е лесно...и да почерпиш ако стане работата!!!
| |
|
Тема
|
Re: Помощ !!! Кирилици !!!
[re: Cвeтaя-Cвeтиx]
|
|
| Автор | нeщacтeн (Нерегистриран) |
| Публикувано | 23.06.02 18:58 |
|
|
Като се видим, ще почерпя :)).
Ама моето разковниче не е там. При мене Regional settings си е на Bulgarian от много години :(.
| |
|
Тема
|
[re: нeщacтeн]
|
|
| Автор | Who cares :) (Нерегистриран) |
| Публикувано | 23.06.02 20:48 |
|
|
Всъщност проблема, за който говориш е често срещано явление и на практика няма нищо общо с регионалните настройки на операционната система. Доколкото съм наясно се проявява при потребители на Datecs FlexType 3.0 и 3.1. Ако твоя случай е такъв /т.е. ако ползваш или си ползвал някой от изброените Flex-ове/ виж тук: . Там е качен един пакет от файлове, точно за този проблем. Може би тези файлове ще ти решат проблема. А пък ако си прекалено подозрителен и не сваляш каквото и да е от където и да е :) направо можеш да пишеш на колегите от Datecs. Мисля, че няма да имат нищо против да ти помогнат.
Успех!
| |
|
|
|
http://free.hit.bg/injinera/
| |
|
Тема
|
[re: DarthMaul]
|
|
| Автор |
Ozzi (член) |
| Публикувано | 23.06.02 23:13 |
|
|
Даааа истината е при Инженера :-)
И аз я бях забатачил с тази кирилица, но след като посетих сайта .. ми дойде Ъкъла в главата :-)
| |
|
Тема
|
Благодаря на всички, които се отзоваха
[re: нeщacтeн]
|
|
| Автор | нeщacтeн (вeчe нe) (Нерегистриран) |
| Публикувано | 24.06.02 10:26 |
|
|
Наистина проблемът се оказа FlexType. Така, че не искам да ми помагат "колегите от "Datex". Поне докато не се научат да си прибират боклуците след деинсталация. Нека видят какво мисли за тях . Съвсем прав е човека. Добре е повечко хора да го видят какво е написал.
Иначе и помогна за сега. Но Оззи е прав. Като имам малко повече време и аз ще направя като него.
Благодаря още веднъж !
| |
|
|
|
|