|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Задача с повишена трудност...
|
|
Автор |
1OOnikz® (Unlisted) |
Публикувано | 10.01.02 03:19 |
|
... поне за мене...
Миля модераторите или който разбира и хвърли 1 око на ?са ми да пише ако знае ,понеже support@dir.bg тговарят много бавно.
Проблема ми е ,че като се логна в Дир-а с името и паролата си и си отворя "персонализираната"страница не мога да отворя нищо от нея ...
Където и да кликна ми се появява нов прозорец и кълбото се върти без да излиза нищо в полето на прозореца. Заобиколих си рутъра за да изключа вероятноста да е от него ,въпреки ,че никога не ми е давал подобни проблеми но същият г-з. После дефаултирах настройките на Експлоръра като секюрети-то е на "мидиум" за да не е нещо от него но пак , никакъв ефект.
Използвам Е6 с последните ъпдейти и съм с МЕ и 128сдрам в момента (1 стик)(ако има изобщо значение...) Проблема се получи преди 3-4 дена без да съм правил абсолютно нищо друго освен да почистя темп. файловете и да дефрагментирам , но не съм сигурен дали го нямах и преди това. За целта използвах Fix-it 6 ,но не мисля ,че е повредила или изтрила нещо. Нямам никакви фаеруоли или процеси работещи отзад както и никаква друга освен обичайните активности докъто съм онлайн , за тези които връзват за какво говоря. Нямам също вируси и подобни и Адауер-а не показва нищо.
За да стигна до тук , трябва да излеза от персоналната си страница , да отида в клубовете на Дир-а , да отворя този ,например и тогава да се логна...
Дърво.
Който мисли ,че проблема е в машината ми да пише ако има идея, ще черпя виртуална бира...
Модераторите могат сигурно да подълбаят по настройките и пермишъните за моето ай-пи и да кажат дали е наред. Същият проблем имам и с няколко други още маловажни сайтове които не изискват потребителско име .
Благодаря предварително на тези които се обадят и са имали търпение да го изчетат всичко това .
100nikz®
| |
Тема
|
Re: Задача с повишена трудност...
[re: 1OOnikz®]
|
|
Автор |
Ulysses (пътува си) |
Публикувано | 10.01.02 10:40 |
|
Pri men towa se poluchi sys security na max i sys zabraneni "biskwitki", ako browsera ti ne gi accept-wa,
Prosto zaradi testa si install-ni njakoja wersija na Netscap, taka shte razberesh dali problema ti e ot Software ili ot nastrojki po Networking
pri men ne poemashe nikakwi paroli i za moment si pomislih che DIR.BG e ludnal.
Kak si tri Cache? na ryka ili ot Interet Options?
Винаги има изход ...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
LeoS (прахосмукач) |
Публикувано | 10.01.02 16:31 |
|
Почти съм убеден, че проблема не е в дира.
Не, че в него липсват и буболечки, де ... :-)
Най-доброто е да опиташ с друг браузер - ако стане, виж настройките на любимеца си.
Ако нямаш инсталиран друг, опитай първо това:
(по default разбрах, че става реч за Моят Дир, а така също, че не си забранил бисквитките)
След като се логнеш в клуба, избери DIR.BG - първото от лентата долу.
Ако те вкара в "Моят дир" - излез от там задължително през ИЗХОД - за да ти се затвори сесията. Рестартирай браузера и опитай пак. Ако е за това, което си мисля - трябва да стане.
Ако не стане - ще търсим друго решение.
| Величието на Сизиф не е в безмислието на труда, а в липсата на отчаяние |
| |
Тема
|
Re:отговарям тук и на 2мата...
[re: LeoS]
|
|
Автор |
1OOnikz® (Unlisted) |
Публикувано | 11.01.02 05:04 |
|
Ulisess -
Дефаултирах си сетингите за секюрити и кукитата... Изтрих ги (тези от Дира )първо от адвенс сетингите в кукитата , после ги разкарах всички накуп от интернет опшънс да не се баламосвам много...
Г-н Vacum Graber ,
дано не те оттегча с подробностите си , правя го само за да имаш по-ясна картина...
Когато избера Дира , без значение от букмарка ми или го напиша на адреса , ми излиза прозореца с "Моят Дир" отстрани(зелен на цвят) и вътре синият нелогнат екран на Дира където са прозорците за логване. След като разкарах кукитата за да не ме "познава" , ми даде син прозорец отстрани и вътре. Когато се логна , вътрешният прозорец се сменя в "моят" цвят - зелен ,докъто външният остава със синият , за всички посетители , цвят.
най-вероятно проблема ми е в Експлоръра и сигурно ще го разкарам утре-други ден. Имам нещо което явно е-ва автентикацията на определени сървъри , понеже ми го правеше с още 1-2 сайта(за съжаление не мога да се сетя в момента кои бяха , понеже не бяха нищо важно...)
Ще пробвам Н-скейп ,не знам дали да не си сложа 4.7 ,който ми работеше перфектно на времето или да се тормозя с по-тежкият 6, ще го измисля ако не ми препоръчате нещо. Ще пробвам да разкарам сегашният ми експлорър,понеже може да е някой секюрити ъпдейт, четох някъде нещо подобно , че прави. Имаше една програма дето го разкарва изобщо ,но сигурно ще си играя с това през поч. дни.
Благодаря и на двамата за акъла,меткайте още насам ако има ,аз ще си чакам междувременно.
100nikz®
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Пeтъp_ () |
Публикувано | 11.01.02 10:37 |
|
що се мъчиш с тоя IE6,добрия стар 5.01 е много по-свестен
| |
Тема
|
[re: Пeтъp_]
|
|
Автор |
1OOnikz® (Unlisted) |
Публикувано | 11.01.02 15:23 |
|
абе, аз всъщност почнах да се мъча едва сега, никога не съм имал проблеми с браузър така или иначе... аз си харесвах нетскейп-а повече от всичко , но минах на Експлорър-а просто така ,да го видя що за стока е. всъщност Е е по-бърз от Н-кейп , сигурно за това си останах на него... защо 6тицата , може би заради начина по който се оправя с кукитата и други дребни подобни съображения , после , и за него твърдяха ,че е по-бърз от 5...
100nikz®
| |
Тема
|
таралеж у гащите си взимаш
|
|
Автор |
тeлekoм (untitled) |
Публикувано | 11.01.02 17:57 |
|
С тоя Нетскейп... и аз го харесвам повече от ИЕ, но той е:
по-стар
по-бавен
по-бъгъв
по-нестандартен
Примерно до версия 4,75 имаше един бъг в джава(скрип) който позволява на янкой да ти зяпа кво имаш по хдд-то...
5.01 единственото в което е по-бърз е по-ниските системни ресурси, които лапааа.... ама за човек като теб фен на П4 туй не ще да е някъф проблем... е по-бавен, бъгав и хаконеустойчив.... Истината е една ИЕ6....
Ако 1 работа е спешна, все някой ще я свърши...Ако никой не я свърши, значи не е била толкова спешна
| |
Тема
|
[re: LeoS]
|
|
Автор |
тeлekoм (untitled) |
Публикувано | 11.01.02 18:10 |
|
Незнам чий е проблема, обаче на ИЕ 4,72 редовно дир-а се скапва.... дали си омазва кукитата, дали е нещо друго, обаче при преход от моя дир към клубове(постоянни) почва да реве, лафчето се скапва и , забравя персонализаците,и прочие екстри....
Ако 1 работа е спешна, все някой ще я свърши...Ако никой не я свърши, значи не е била толкова спешна
| |
|
и аз така мисля , но исках да чуя мнението на рдугите 2ма , може да имат някакви съображения които да са интересни. аз , както казах ще ги сложа само за проба. в най-скоро време ми предстои да му сложа на моя варел Р3 и сигурно ще преинсталирам прозореца - ще плесна 2К , защото като ,че ли той ми е работел най-стабилно, въпреки ,че (знам ,че повечето дето го четат това ще подскочат ) МЕ не ми е правил абсолютно никакви проблеми.
ти кво правиш ? още ли си на линия за каквото говорихме преди ???
100nikz®
| |
|
допълвам тук ,щото не можах да редактирам предишното мнение:
ако това може да ти помогне - когато стигна до последното описано положение,логнат със синият прозорец наоколо, и когато рефрешвам екрана всичко ми е на "кльомби " (иероглифи) дори и със кирилицата маркирана в енкодинг опциите . трябва да кликна на същото место за да мине екрана на български... ?!? не знам дали ще ти помогне ,но както и да е,то явно ще трябва да го разкарам и заредя на ново а може да закача другия компютър и да си копам с него докъто оправя тоя.
благодаря за интереса все пак, и ,че си губиш времето с това ,на мене ми беше интересно по-скоро да разбера защо става а не да го поправя чак толкова ,но...
бъди здрав.
100nikz®
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|