|
Тема
|
Не излиза Network Logon?
|
|
Автор | няkoй (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.09.01 10:02 |
|
Здравейте
Имам една машина, която ми прави проблеми. След като я съсипаха с някакъв вирус преинсталирах всичко отново но не излиза прозореца за мрежова парола. Не го показва и явно приема, че по default е cancel. Иначе машината има нет всички я виждат, влизат в шернатия му диск и всичко ок. Играх си с кави ли не диагностики ама нищо не стана. Казва, че всичко си е наред и толкова. На мен лично не ми дреме за това но използващия го пищи, че му трябва принтер и ми трови живота.
Ще бъда благодарен на всякаква идея поне как принтера да пусна ама без мрежа едва ли...
| |
Тема
|
Re: Не излиза Network Logon?
[re: няkoй]
|
|
Автор | ;) (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.09.01 10:28 |
|
Control Panel > Network > Primary Network Logon, избираш Client for Microsoft Networks ;)
| |
Тема
|
[re: ;)]
|
|
Автор |
тeлekoм (пристрастен) |
Публикувано | 18.09.01 12:26 |
|
Ами не е лоша идея да изтриеш направо мрежовата карта от device manager и евентуално някакви останали протоколи и да я инсталираш наново(или ако е Plug&Play Windows да си я детекнте отново... и по-друг начин става, ама е много дълго за обяснение... пробвай така
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Goose (Patka?) |
Публикувано | 18.09.01 12:35 |
|
Normalno kato isjkash pomost triabva da kajesh pone s kva OS e mashinata ..... kvi protokoli polzvash za neta i etc .... inache koito i da iska ad ti pomogne .... napravo ste si gadae za kakvo stava duma.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
-=olo=- (непознат
) |
Публикувано | 18.09.01 12:45 |
|
Imash AutoLogin choveche. kachi si edin TweakUI i razkarai AutoLogin-a.
| |
Тема
|
[re: Goose]
|
|
Автор |
тeлekoм (пристрастен) |
Публикувано | 18.09.01 12:52 |
|
e, za тебе може и да е нормално, ама явно за някой не е
а иначе се хващам на бас че е вин98, с ТЦП/ИП мрежа(евентулано може да има ИПХ за да си бичат игрички;-))
| |
|
|
|
|