Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:30 12.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Софтуер
*Кратък преглед

Тема Не излиза Network Logon?нови  
Авторняkoй (Нерегистриран)
Публикувано18.09.01 10:02

Здравейте

Имам една машина, която ми прави проблеми. След като я съсипаха с някакъв вирус преинсталирах всичко отново но не излиза прозореца за мрежова парола. Не го показва и явно приема, че по default е cancel. Иначе машината има нет всички я виждат, влизат в шернатия му диск и всичко ок. Играх си с кави ли не диагностики ама нищо не стана. Казва, че всичко си е наред и толкова. На мен лично не ми дреме за това но използващия го пищи, че му трябва принтер и ми трови живота.

Ще бъда благодарен на всякаква идея поне как принтера да пусна ама без мрежа едва ли...

Тема Re: Не излиза Network Logon?нови [re: няkoй]  
Автор;) (Нерегистриран)
Публикувано18.09.01 10:28

Control Panel > Network > Primary Network Logon, избираш Client for Microsoft Networks ;)

Тема Re: Не излиза Network Logon?нови [re: ;)]  
Автор тeлekoм (пристрастен)
Публикувано18.09.01 12:26

Ами не е лоша идея да изтриеш направо мрежовата карта от device manager и евентуално някакви останали протоколи и да я инсталираш наново(или ако е Plug&Play Windows да си я детекнте отново... и по-друг начин става, ама е много дълго за обяснение... пробвай така

Тема Re: Не излиза Network Logon?нови [re: няkoй]  
Автор Goose (Patka?)
Публикувано18.09.01 12:35

Normalno kato isjkash pomost triabva da kajesh pone s kva OS e mashinata ..... kvi protokoli polzvash za neta i etc .... inache koito i da iska ad ti pomogne .... napravo ste si gadae za kakvo stava duma.

Тема Re: Не излиза Network Logon? [re: няkoй]  
Автор -=olo=- (непознат )
Публикувано18.09.01 12:45

Imash AutoLogin choveche. kachi si edin TweakUI i razkarai AutoLogin-a.

Тема Re: Не излиза Network Logon?нови [re: Goose]  
Автор тeлekoм (пристрастен)
Публикувано18.09.01 12:52

e, za тебе може и да е нормално, ама явно за някой не е

а иначе се хващам на бас че е вин98, с ТЦП/ИП мрежа(евентулано може да има ИПХ за да си бичат игрички;-))

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.