Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:29 12.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Софтуер
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Kakvo mislite za WinMe???нови  
АвторJurnalistka (Нерегистриран)
Публикувано03.09.01 12:47

Niakoi polzva li WinMe? Bi li go preporuchal? Haresvate li go? :))

Тема Re: Kakvo mislite za WinMe???нови [re: Jurnalistka]  
АвторVenko (Нерегистриран)
Публикувано03.09.01 13:11

Ne prawi greshka da si slagash Millenium .... po nestabilno neshto ne sam wizhdal !!!! E ima i niakoi i drugo gadelche, ikonkite sa po drugi no ne si struwa.

Slozhih si go i za 2 mesetza ia dokarahme do tam che pochna da zabiwa prez 10 min. E kazwat che w mrezha ne bil stabilen no wse pak...

Автор steltmusic (непознат )
Публикувано03.09.01 13:46

az durja mnogo na tova vsichko v PCto mi da e izriadno...da niama sini ekrani:) nito greshki v registrite.do skoro biah s obiknoven win98 bez ekstri...ot 2 meseca sam na winme i moga da kaja che tazi OS se darji napulno stabilno i ne pravi kakvito i da bilo problemi.Testvam mnogo softuer i poradi tazi prichina chesto polzvam GHOST za vazstanoviavane na chista instalacia no ne sum imal problemi nito s LAN nito s MULTIMEDIA nito s prilojen softuer...prosto vsichko varvi taka kakto bi triabvalo.

Тема Re: Kakvo mislite za WinMe???нови [re: steltmusic]  
Автор lronMaiden (Child of Bodom)
Публикувано03.09.01 15:11

Sashto polzvam Windows Millenium i sam dovolna ot nego.

They raped left five men of God...
... Her ghost in the fog ...

Автор Knight (тъжен)
Публикувано03.09.01 15:27

Ами ползвам го от доста време и според мен се държи по стабилно от 98... и върви по бързо (гарантирано на компютри с поне 64 RAM). Чувал съм, че на някои конфигурации се държал отвратително, но досега не съм имал проблеми с него (освен причинени от самия мен). Вярно е, заема повече място на диска, но за сметка на това при последващи настройки не пищи: "Дай ми диска с WIN98 да си кача незнам си к`во". Ако ще пестим място - да работим под DOS....

Тема SUX!нови [re: Jurnalistka]  
Автор Kalin_M (I'll be back!)
Публикувано03.09.01 21:55

Abe ne6to deto o6te kato go slozi6 i trebe da mu trie6 polovinata ot glupostite ne moze da e OS... Za men Me si e palna izcepka.

Y-e-e-e-a-a-a-h...

Авторtoto (Нерегистриран)
Публикувано04.09.01 04:04

Абе слагай Windows2000 + SP2 и няма да помислиш повече за друга ОС! Е, обаче си купи и още малко рам - нека е поне 256 - поне е евтина в момента

Автор Goose (Patka?)
Публикувано04.09.01 10:13

Pravilnia vapros e "Kakvo mislite na maikite na suzdatelite mu" :)

Автор Teos (..::Teos::..)
Публикувано10.09.01 16:17

BOKLUK i pak BOKLUK!!!!!!

Това което е, не е това което е!

Автор OKL (базикчия)
Публикувано10.09.01 23:40

само един пример ще дам. Мрежова карта 3com 590, PCI. EL III seria, кой не е чувал за нея! Едно време и в мрежовия клиент под ДОС (който се хваща на 1 дискета) имаше драйвер за нея. Е, във великия Вин МЕ - няма. Трябваше да дегля драйвър. В Първия момент не повярвах....

А колко много място заема на търдия ти диск, и то за кво.....Towa e класическа 10МБ мр. карта и то 3com...баси...

Windows не ME инсталирайте!

Ако искаш нещата да ти се вършат - върши си ги сам.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.