Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:59 07.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Софтуер
*Кратък преглед

Тема Проблеми с Corel Draw 8нови  
Автор Hi ()
Публикувано14.07.00 16:35

Периодично ми скапва файлове, които до скоро съм редактирал и затворил съвсем нормално :-((( Виждат се на Preview но докато се отварят Corel "гърми". Ефекта е същия и ако се опитам да отворя такъв файл от друг компютър в мрежата. Бъг в Corel ли е това според вас и дали да качвам Corel Draw 9? Благодаря предварително!

Тема Проблеми с Corel Draw 8 [re: Hi]  
Автор Philip ()
Публикувано14.07.00 19:34

Не е бъг в програмата. Проблемът ми изглежда че е в системата ти. Пробвай да инсталираш Corel на друг компютър, след което пробвай някой от тези файлове. Не би трябвало да има каквито и да е проблеми. Ако има - слагай 9. Ако всичко е наред, архивирай си данните и изчисти всичко от компютъра си. След това инсталирай всичко на чисто, като сложиш Corel най-накрая. Не би трябвало да прави каквито и да и сривове. За виновник подозирам някаква несъвместимост с друг софтуер. Помисли си дали след Corel не си качвал нещо друго. Това нещо спокойно може да е заместило системни файлове с по-стара версия и това да е причината за проблемите ти.

Тема Проблеми с Corel Draw 8нови [re: Hi]  
Автор Един ()
Публикувано14.07.00 21:24

Работя от доста време с Corel Draw 8 и такива проблеми съм имал само при отваряне от дискета. Според мен проблема не е в Corel. Много е възможно файла да се е скапал или при преинсталация на Corel или компютъра да не е инсталиран шрифт който преди си имал.

Тема Проблеми с Corel Draw 8нови [re: Един]  
Автор shaman ()
Публикувано14.07.00 23:16

Jack the Ripper ! Toj prawi podoben problem ! preweri si computera !

Автор uriah_bg ()
Публикувано17.07.00 20:37

Абе работя с Corel от версия 2. Но 8-ма и 9-та си правят проблеми. Не освобождават системните ресурси и след като работиш известно време се скапват. На десетина минути трябва да ги затваряш и пак да ги отваряш и тогава не скапват файловете. Не съм пробвал да ги инсталирам последни, но ще опитам и пак ще се обадя. Ако някой знае ет какво е- да ми пише. Предварително благодаря! Uriah

Автор ** ()
Публикувано31.07.00 00:55

Hi, i az se bora s Corel 0t 3.0 do dnes i to ezednevno. Imal sam problemi samo s 5.0 i to sawmestimost otgore -nadala(primerno 7.0 ne ste da otwara failove na 5.0 . Problema e ot samia Corel5.0(sazdawa nakakwi teksturi ,koito ne mogar da se catat. Inace s 7.8.9 namam problemi nikakwi .Awno kopiata sa Wi nanakwi skapani.. Dokolkoto 9.0 ne oswobozdawa resursi-ne sam siguren,no opredeleno po-cal dem ne restartiram.Misla ,ce problemite idwat ot harduera ,ne ot programata ... Sre]al sam instalacii,koito primerno ne iskat da pecatat (nezawisimo kym kakaw draiwer).Resawa se lesno: towa koeto travwa da pecaras ko kopiras w nov fail i wsicko e O.K. Ako nakoi ima drugi problemi s Corel,da pita...

Тема Проблеми с Corel Draw 8нови [re: **]  
Автор uriah_bg ()
Публикувано03.08.00 05:23

Имам 6 различни диска с Corel 9 и 4 с Corel 8. на четирите ми компютъра си го правят този проблем. Заредих го последно и с Windows ME- същата работа. Между другото с NT i Win2000 няма никакви проблеми. Това е.; Просто не освобождава GDI ресурсите. Мъка...........

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.