|
Тема
|
Проблеми с Corel Draw 8
|
|
Автор |
Hi () |
Публикувано | 14.07.00 16:35 |
|
Периодично ми скапва файлове, които до скоро съм редактирал и затворил съвсем нормално :-(((
Виждат се на Preview но докато се отварят Corel "гърми". Ефекта е същия и ако се опитам да отворя такъв файл от друг компютър в мрежата.
Бъг в Corel ли е това според вас и дали да качвам Corel Draw 9?
Благодаря предварително!
| |
Тема
|
Проблеми с Corel Draw 8
[re: Hi]
|
|
Автор |
Philip () |
Публикувано | 14.07.00 19:34 |
|
Не е бъг в програмата. Проблемът ми изглежда че е в системата ти. Пробвай да инсталираш Corel на друг компютър, след което пробвай някой от тези файлове. Не би трябвало да има каквито и да е проблеми. Ако има - слагай 9. Ако всичко е наред, архивирай си данните и изчисти всичко от компютъра си. След това инсталирай всичко на чисто, като сложиш Corel най-накрая. Не би трябвало да прави каквито и да и сривове.
За виновник подозирам някаква несъвместимост с друг софтуер. Помисли си дали след Corel не си качвал нещо друго. Това нещо спокойно може да е заместило системни файлове с по-стара версия и това да е причината за проблемите ти.
| |
Тема
|
Проблеми с Corel Draw 8
|
|
Автор |
Един () |
Публикувано | 14.07.00 21:24 |
|
Работя от доста време с Corel Draw 8 и такива проблеми съм имал само при отваряне от дискета. Според мен проблема не е в Corel. Много е възможно файла да се е скапал или при преинсталация на Corel или компютъра да не е инсталиран шрифт който преди си имал.
| |
Тема
|
Проблеми с Corel Draw 8
[re: Един]
|
|
Автор |
shaman () |
Публикувано | 14.07.00 23:16 |
|
Jack the Ripper ! Toj prawi podoben problem ! preweri si computera !
| |
Тема
|
Проблеми с Corel Draw 8
|
|
Автор |
uriah_bg () |
Публикувано | 17.07.00 20:37 |
|
Абе работя с Corel от версия 2. Но 8-ма и 9-та си правят проблеми. Не освобождават системните ресурси и след като работиш известно време се скапват. На десетина минути трябва да ги затваряш и пак да ги отваряш и тогава не скапват файловете. Не съм пробвал да ги инсталирам последни, но ще опитам и пак ще се обадя. Ако някой знае ет какво е- да ми пише.
Предварително благодаря!
Uriah
| |
Тема
|
Проблеми с Corel Draw 8
|
|
Автор |
** () |
Публикувано | 31.07.00 00:55 |
|
Hi,
i az se bora s Corel 0t 3.0 do dnes i to ezednevno.
Imal sam problemi samo s 5.0 i to sawmestimost otgore -nadala(primerno 7.0 ne ste da otwara failove na 5.0 .
Problema e ot samia Corel5.0(sazdawa nakakwi teksturi ,koito ne mogar da se catat.
Inace s 7.8.9 namam problemi nikakwi .Awno kopiata sa Wi nanakwi skapani..
Dokolkoto 9.0 ne oswobozdawa resursi-ne sam siguren,no opredeleno po-cal dem ne restartiram.Misla ,ce problemite idwat ot harduera ,ne ot programata ...
Sre]al sam instalacii,koito primerno ne iskat da pecatat (nezawisimo kym kakaw draiwer).Resawa se lesno: towa koeto travwa da pecaras ko kopiras w nov fail i wsicko e O.K.
Ako nakoi ima drugi problemi s Corel,da pita...
| |
Тема
|
Проблеми с Corel Draw 8
[re: **]
|
|
Автор |
uriah_bg () |
Публикувано | 03.08.00 05:23 |
|
Имам 6 различни диска с Corel 9 и 4 с Corel 8. на четирите ми компютъра си го правят този проблем. Заредих го последно и с Windows ME- същата работа. Между другото с NT i Win2000 няма никакви проблеми. Това е.;
Просто не освобождава GDI ресурсите. Мъка...........
| |
|
|
|
|