|
Тема
|
PROBLEM WIN98 SE..??
|
|
Автор |
radko () |
Публикувано | 24.02.00 14:56 |
|
NE MOGA DA INSTALL.. WIN98SE VARHU MOIATA VERSIA NA WIN98..????
kAZVA CHE E VAZMOJEN SAMO UPGRADE..????
| |
Тема
|
PROBLEM WIN98 SE..??
[re: radko]
|
|
Автор |
!!! () |
Публикувано | 25.02.00 00:17 |
|
Ами като инсталираш върху Windows 98, Windows 98SE, това представлява само upgrade до 98SE.
| |
Тема
|
PROBLEM WIN98 SE..??
[re: !!!]
|
|
Автор |
Radko () |
Публикувано | 25.02.00 01:05 |
|
Sigurno e taka ami togava kak moga da go upgrade-vam...ako si struva ..;)
| |
|
Не си струва...
Иначе трява да намериш друга дистрибуция.
| |
Тема
|
PROBLEM WIN98 SE..??
[re: radko]
|
|
Автор |
Nicko () |
Публикувано | 25.02.00 10:28 |
|
Ako imash Win98 niama nikakyv smisyl da minavash na Win98SE. Za men tova e absoliuten bokluk. Pri Win98 moje i da e imalo poveche bugove, no pone ne sa tolkova ochevidni, kolkoto v Win98SE. Imam dosta poznati, na koito in omryznaha problemite s Win98SE i se vyrnaha na dobria star Win98. Osven tova Win98SE se razrushava napylno mnogo po-lesno. Osven tova ne sym zabeliazal nikakva razlika v skorostta na rabota na IDE diskovete, za koiato Micro$oft tvyrdiat. Pri sledvashto formatirane i az shte se vyrna na Win98.
| |
|
Благодаря ти, че ми спести главоболията. Тъкмо се бях засилил и аз да ъпгрейдвам. :))))
| |
Тема
|
PROBLEM WIN98 SE..??
[re: Radko]
|
|
Автор |
!!! () |
Публикувано | 27.02.00 01:16 |
|
По добре недей да си инсталираш Win98SE, аз го бях инсталирал и компютъра започна бавно но сигурно да се скапва заради този Windows, по добре си остани с 98 и си изтегли всички Upgrad-и от страницата windowsupdate.microsoft.com !
| |
Тема
|
PROBLEM WIN98 SE..??
[re: Nicko]
|
|
Автор |
!!! () |
Публикувано | 27.02.00 01:20 |
|
100% е вярно това което казваш за 98SE, голям боклук е, разликата с 98 е само тази че иска повече RAM памет, моят компютър има 64MB RAM и WIN98SE вървеше като NT4 с 16MB RAM...
| |
Тема
|
PROBLEM WIN98 SE..??
[re: !!!]
|
|
Автор |
Tonimir () |
Публикувано | 27.02.00 02:13 |
|
Опитай се да ъпгрейдваш IE4 на Win98 до IE5 и ще видиш че ще получиш същия ефект както при Win98SE. Аз вече го опитах и затова си инсталирах направо Win98SE.
| |
|
Има един инструмент - PowerToy, с който можеш да си настроиш Вечната ОС да не си зарежда безсмъртния браузер и кочинката ти ще се забърза...
:о)
| |
|
|
|
|