|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
Тема
|
некадърните са на мода
|
|
| Автор | тyти-бay (Нерегистриран) |
| Публикувано | 31.01.10 18:32 |
|
|
Очаквайте смяна и на РДСП- Монтана на великата директорка с образование публична администрация Стефка Александрова и приближените и детски учителки .Дойде време парашутистките да си ходят!
| |
|
Тема
|
Re: некадърните са на мода
[re: тyти-бay]
|
|
| Автор | * (Нерегистриран) |
| Публикувано | 31.01.10 18:55 |
|
|
и да дойдат нови- с нови парашути и в повечето случаи, още по-некадърни
| |
|
Тема
|
[re: *]
|
|
| Автор | 987 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.02.10 07:41 |
|
|
Да бе прав си ама аман отучителки и агрономи в нашата систем
| |
|
Тема
|
[re: 987]
|
|
| Автор | koko (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.02.10 08:20 |
|
|
Има толкова кадри,завършили социално дело и сациална педагогика.Аман от инженери, даскали,икономисти и агрономи в нашата система.Който каквото е учил това да работи-аз не мога да стана доктор или технолог или даскал в училището.
| |
|
Тема
|
[re: koko]
|
|
| Автор | пeпи (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.02.10 09:40 |
|
|
За такава мижава заплата кой нормален и уважаващ се човек ще се съгласи да работи?
| |
|
Тема
|
[re: пeпи]
|
|
| Автор | mila (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.02.10 12:12 |
|
|
Такъв, на който никак не му се работи! За да осъществи личните си малодушни стремежи да бъде шеф... Лошото е, че така идват наистина незнаещи и неможещи...
| |
|
Тема
|
[re: тyти-бay]
|
|
| Автор | тyти-фpyти (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.02.10 12:49 |
|
|
Интересно ми е какви ли са новите кандидати за директори на РДСП Монтана
| |
|
Тема
|
[re: koko]
|
|
| Автор | 987 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.02.10 20:40 |
|
|
Това ми е болката всеки каквото е учел това да работи. Така всичко ще си дойде на мястото , но някак го подминаваме това като тема. Ще ви кажа днес нашата директорка ни дава указания по оперативнита програма и много се чудеше какво е това индивидуална социална работа как ще се прави индивидуален социален проект. Беше ми не устата да и кажа че това се учи в първи курс на социални дейност и е в усновата на социалната педагогика . Но какво да кажеш на един даскал или химик. Аз не съм от екипа , случайно там са саво умниците. Така дами и господа тук работят много хора които не са за тази система затова така ни заплащат и затова така ни подценяват.Много си е хубава професията ни , но трябва да си я защитим. Имаме си основание . Така ще се защитим и ние самите. На нас се е паднало.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | SlSl (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.02.10 21:00 |
|
|
Браво колежке завършила социални дейности и имаща понятие от социална работа.Като си по-добра от даскалите защо не пишеш без правописни грешки?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | нaблюдaтeл (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.02.10 21:29 |
|
|
Какви претенции може да има човек, който на всяка дума допуска правописна грешка.Това е недопустимо за завършилите основно образование, а камо ли с демонстрации за висше/не говорим за свободен уневерситет/, защо, не като си плащаме?И понеже тук влизат и хора, които могат правилно да четат и пишат, Ви насочвам вниманието да напишете по 10 пъти думите: учил, основа, оперативна и тогава с претенциите.Не е късно има време, става с четене и успех!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|