Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:37 16.05.26 
Взаимопомощ
   >> Социални дейности
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема некадърните са на моданови  
Автортyти-бay (Нерегистриран)
Публикувано31.01.10 18:32

Очаквайте смяна и на РДСП- Монтана на великата директорка с образование публична администрация Стефка Александрова и приближените и детски учителки .Дойде време парашутистките да си ходят!

Тема Re: некадърните са на моданови [re: тyти-бay]  
Автор* (Нерегистриран)
Публикувано31.01.10 18:55

и да дойдат нови- с нови парашути и в повечето случаи, още по-некадърни

Тема Re: некадърните са на моданови [re: *]  
Автор987 (Нерегистриран)
Публикувано01.02.10 07:41

Да бе прав си ама аман отучителки и агрономи в нашата систем

Тема Re: некадърните са на моданови [re: 987]  
Авторkoko (Нерегистриран)
Публикувано01.02.10 08:20

Има толкова кадри,завършили социално дело и сациална педагогика.Аман от инженери, даскали,икономисти и агрономи в нашата система.Който каквото е учил това да работи-аз не мога да стана доктор или технолог или даскал в училището.

Тема Re: некадърните са на мода [re: koko]  
Авторпeпи (Нерегистриран)
Публикувано01.02.10 09:40

За такава мижава заплата кой нормален и уважаващ се човек ще се съгласи да работи?

Тема Re: некадърните са на моданови [re: пeпи]  
Авторmila (Нерегистриран)
Публикувано01.02.10 12:12

Такъв, на който никак не му се работи! За да осъществи личните си малодушни стремежи да бъде шеф... Лошото е, че така идват наистина незнаещи и неможещи...

Тема Re: некадърните са на моданови [re: тyти-бay]  
Автортyти-фpyти (Нерегистриран)
Публикувано01.02.10 12:49

Интересно ми е какви ли са новите кандидати за директори на РДСП Монтана

Тема Re: некадърните са на моданови [re: koko]  
Автор987 (Нерегистриран)
Публикувано01.02.10 20:40

Това ми е болката всеки каквото е учел това да работи. Така всичко ще си дойде на мястото , но някак го подминаваме това като тема. Ще ви кажа днес нашата директорка ни дава указания по оперативнита програма и много се чудеше какво е това индивидуална социална работа как ще се прави индивидуален социален проект. Беше ми не устата да и кажа че това се учи в първи курс на социални дейност и е в усновата на социалната педагогика . Но какво да кажеш на един даскал или химик. Аз не съм от екипа , случайно там са саво умниците. Така дами и господа тук работят много хора които не са за тази система затова така ни заплащат и затова така ни подценяват.Много си е хубава професията ни , но трябва да си я защитим. Имаме си основание . Така ще се защитим и ние самите. На нас се е паднало.

АвторSlSl (Нерегистриран)
Публикувано01.02.10 21:00

Браво колежке завършила социални дейности и имаща понятие от социална работа.Като си по-добра от даскалите защо не пишеш без правописни грешки?

Авторнaблюдaтeл (Нерегистриран)
Публикувано01.02.10 21:29

Какви претенции може да има човек, който на всяка дума допуска правописна грешка.Това е недопустимо за завършилите основно образование, а камо ли с демонстрации за висше/не говорим за свободен уневерситет/, защо, не като си плащаме?И понеже тук влизат и хора, които могат правилно да четат и пишат, Ви насочвам вниманието да напишете по 10 пъти думите: учил, основа, оперативна и тогава с претенциите.Не е късно има време, става с четене и успех!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.