|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Колеги, знаете ли нещо за отдел ХУСУ
|
|
Автор | kiki_monik (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.09.08 14:34 |
|
Тоест, знаете ли от кога сектора ще се трасформира на отдел. И дали ще има конкурси за началник отдел?
| |
Тема
|
Re: Колеги, знаете ли нещо за отдел ХУСУ
[re: kiki_monik]
|
|
Автор | 8963 (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.09.08 19:58 |
|
да ще има конкурси за началник отдели от другия месец започват
| |
Тема
|
[re: 8963]
|
|
Автор | ala-bala (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.09.08 12:19 |
|
Колега, доставерна ли е тази информация? От сигурен източник ли е? Ако "ХУСУ" стане отдел, какво ще се случи със социалното подпомагане?
| |
Тема
|
[re: ala-bala]
|
|
Автор | sramota (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.10.08 21:00 |
|
Абе хора, вие нормални ли сте бе? Какъв началник отдел може да станеш на 2-3 или 4 човека, то срамота ще е голяма. Та то за началник сектор е много, а да не говориме за началник отдел.
| |
Тема
|
[re: sramota]
|
|
Автор |
KaтИ. (мама) |
Публикувано | 15.10.08 21:22 |
|
Що? Началник отдел Закрила на детето в малките населени места има само един социален работник подчинен, ама не съм чула никой да се смее.
| |
Тема
|
[re: KaтИ.]
|
|
Автор | ggg (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.10.08 08:19 |
|
Айде стига с вашите амбиции да ставате началници!Каква е разликата като стане отдел и сега,като е сектор?Какво се променя от тази трансформация? А?
Просто още един измислен началник,който няма да работи. Нашата началник сектор е толкова глупава,а в същото време с такова самочувствие,че ако стане началник не ми се мисли.
| |
Тема
|
[re: ggg]
|
|
Автор | мими (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.10.08 08:41 |
|
аз мисля ,че да станеш началник критерия нее да си умен ами мазник ,връзкар,нахален и т,н, така е навсякъде няма какво да се лъжем,а пък при нас даже ние и казваме защо трябва да бъде така това и това и тя се съгласява и подписва Или извода е нека да стават началниците много то се видя че има много мазньовци в системата ние ще работим докато издържим ,а те само ще подписват
| |
Тема
|
[re: sramota]
|
|
Автор | sramota (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.10.08 08:55 |
|
а знаеш ли колежке колко началници на отдели има на 2 соц.работника в малките общини има началник отдел в дирекцията който работи с 10 - 15 соцработника , но още 2 му идват множко и за тях в прикрепената дирекция има друг началник ,Хах
| |
Тема
|
[re: ggg]
|
|
Автор |
KaтИ. (мама) |
Публикувано | 16.10.08 12:35 |
|
Ехо! Не ми се карай, нямам амбиции за нищо, само отбелязах реален факт. Кво толкова се пениш?
| |
Тема
|
[re: KaтИ.]
|
|
Автор | ohoh (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.10.08 13:23 |
|
защо не си в нашата дирекция за да се пениш и ти нач.отд : с ръце сама подписва това го може и или името си знае ,но за друго са главите на колегите
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|