|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Осиновяване
|
|
Автор | lra (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.06.08 18:35 |
|
Бих желала да се обърна за помощ към вас, като специалисти. Омъжена съм от 5 години и живея в чужбина, като съпругът ми е чужденец. След два опита за инвитро, много нерви и отчаяние, вече съм напълно убедена, че не бих могла да имам собствени деца. Съпругът ми, тъй като това е втори брак за него, има свои дечица и ме информира, че не би искал да осинови, но ако аз реша подобно нещо, ще ме подкрепи. Въпросът ми е, мога ли да осиновя сама дете от България, то да живее в чужбина с мен и със съпруга ми и ако да, какъв точно е редът? Благодаря предварително на всички отзовали се. Бихте ми помогнали много с професионлния опит, който притежавате
| |
Тема
|
Re: Осиновяване
[re: lra]
|
|
Автор | zz (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.06.08 20:38 |
|
не се отчайвай инвитро се получава чак след втория пьт имам две познати които заченаха така едната е в 7 другата в 3 месец след дьлги опити имаха по 4 5 несполучливи опити говори се че нарочно лекарите успяват да успеят чак на 3 4 5 пьт защото за всеки опит се плаща много пари тази моя позната която е в 3 месец имат 15 години брак смениха лекаря и се получи веднага мога да питам за името на лекаря пиши ми тук а за осиновяване се консултирай с отдел закрила на детето има ги вьв всяка дирекция за социално подпомагане искренно ти желая успех
| |
Тема
|
[re: zz]
|
|
Автор | Иpa (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.06.08 22:15 |
|
Благодаря. Ще ти бъда много благодарна ако ми кажеш името на един свестен лекар. И аз имах подозрението, че нещо не е наред и цялата система е да плащаш и да плащаш....Но какво ли можеш да направиш в подобен случай....Остава въпросът с осиновяването - дори и бог да е рекъл да ми даде мое си дете, не мога вече да чакам и да се оповавам само на надеждата. Едно дете в повече в къщи просто ще означава двойна радост за мен - независимо дали аз ще съм го родила.
| |
Тема
|
[re: Иpa]
|
|
Автор | zz (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.06.08 22:30 |
|
ТЬРСИ В СОФИЯ КЛИНИКА МАЛИНОВ НА БУЛ. ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ СЕ НАМИРА ДОКТОРА Е СТАМЕНОВ. ЗАПИСВАНЕТО Е ТРУДНО ПО ДОБРЕ ПО ТЛФ. С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПАЗЕН ЧАС . ЩЕ ТИ ПОМОГНА И С ТЛФ. НО УТРЕ , ПИШИ АКО ИСКАШ
| |
Тема
|
|
|
Автор |
lrini Di (непознат
) |
Публикувано | 05.06.08 23:38 |
|
Благодаря, ще очаквам с нетърпение.
| |
|
Ще направиш на всички ни много добро.
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 05.06.08 23:45 |
|
Благодаря предварително за телефона, който ще ми дадеш. Ще поразгледам и в сайтовете в интернет, може би ще го намеря още тази вечер.
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 05.06.08 23:51 |
|
Намерих я. Не се споменава нищо за клиника по инвитро, но предполагам, че ако се обадя, ще ми дадат повече информация. Благодаря още веднъж
| |
Тема
|
|
|
Автор | ZZ (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.06.08 00:15 |
|
ETO ТИ МОЯ СКАЙП MALINER 111
| |
Тема
|
|
|
Автор | нaч O3Д (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.06.08 08:56 |
|
Трудно ще се даде тук изчерпателен отговор, но щом обичайното Ви местоживеене е извън страната то осиновяването може да се случи само като международно. Обърнете се за пълна информация към ОЗД.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|