Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:38 08.07.25 
Взаимопомощ
   >> Социални дейности
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема ОТПУСКИнови  
Автор soc.rabotnik95271368 (непознат )
Публикувано24.07.06 16:41

Защо не казвате нищо за отпуските? Кога и къде ще ходите на море?

Тема Re: ОТПУСКИнови [re: soc.rabotnik95271368]  
АвторFAN (Нерегистриран)
Публикувано24.07.06 17:13

Зимата, тате, зимата!

Авторdu (Нерегистриран)
Публикувано24.07.06 17:27

който бил , бил ! другите да си му мислят/ има доктори/

Тема Re: ОТПУСКИнови [re: FAN]  
Авторxaxaxa (Нерегистриран)
Публикувано25.07.06 16:15

както е тръгнало,на зима може и дългосрочни отпуски да има за някои

Тема Re: ОТПУСКИнови [re: du]  
Авторdaa (Нерегистриран)
Публикувано25.07.06 16:19

докторите са едно от стъпалата към рехабилитацията по НОИ нали

Тема Имало доктори....нови [re: du]  
Автор endrofini ()
Публикувано25.07.06 20:37

Преди да ме изрита бившата ми шефка /рускинята де, то едва ли има друга на директорски пост/ от системата, си пусках молби за отпуск, на които тя забраняваше на деловодителя да поставя входящ номер, а хвърляше направо в боклука. Представяте ли си, така наречената "деловодителка", като и занесех молба за отпуск за вх. номер, ми казваше, че първо трябва да отиде да попита ............ - рускинята де, дали ще разреши, и чак тогава да ми сложи вх. ном. Е, директорката на РДСП и дирекора на Главна дирекция СП след като разбраха че това се прави в дирекцията ни, ми казаха: "Еми такива са ви взаимоотношенията, нищо не можем да направим по въпроса!"
Аз се обърнах към лекарите, както вие предлагате (тъй като имах нужда от рехабилитация в следствие от психич. тормоз, който тази жена ми налагаше и начина на мислене, който имах тогава :-))). ) Мн. уважаемата г-жа директорката, която явно нямаше друга работа, писа преписки до социално осигуряване в следствие на което ме изпратиха на ТЕЛК по повод обжалване на болнични листове. Надявам се, че знаете, че в ТЕЛК има и представител от Агенция СП. Е, след като комисията един час обсъжда моят случай и не беше съгласна с човека от АСП и председателя на ТЕЛК, след близо една година , ЛКК ме уведомиха, че болничния им бил анулиран от ТЕЛК.
Надявам се да се досетите за какво става въпрос.

Тема Re: Имало доктори....нови [re: endrofini]  
Автор soc.rab.3 (непознат )
Публикувано26.07.06 22:11

Уважаема,уж си вън от системата ,а продължаваш да не назоваваш нещата с истинските им имена.Аз например не се досещам за какво става въпрос.Между другото,ако не е тайна ти заведе ли в крайна сметка дело за неправомерно уволнение или не се стигна до там.Та какво за болничния-произнесоха се че е фалшив и последва какво?Малко го обърнах на махала,ама като си тръгнала да споделяш,карай до края.

Редактирано от soc.rab.3 на 26.07.06 22:13.

Тема Re: Имало доктори.... [re: soc.rab.3]  
Автор drebna_du6a (непознат )
Публикувано27.07.06 08:46

Уважаема,уж си в системата, а продължаваш да не четеш хората - буквално и преносно. Колежката само се НАДЯВА да се досетиш...

Тема Пак за рускинята .....нови [re: soc.rab.3]  
Автор endrofini ()
Публикувано27.07.06 11:39

Е, знам, че това обръщение ти е професионален дефект, така че ти прощавам.

Това, че съм вън от системата няма да ми помогне, ако не мога да докажа това което пиша. А в родината ни трудно се доказват такива неща, особено когато властоимащите не са с теб. (т.е. нямаш си"ангел-закрилник")

Не е тайна, въпреки че на бившата ми шефка сигурно ще и олекне на душата това което ще отговоря на въпроса ти. Ако си прочела внимателно темата ми "Дисциплинарни наказания" щеше да разбереш, че дело за неправомерно уволнение не съм имала намерение да завеждам и щеше да разбереш защо.
Аз не съм била и уволнена де, но и как са ми прекратили правоотношението ще разбереш, ако прочетеш отново темата.
Щях да завеждам дело против директорката ми за лъжите, които е написала в атестацията. (Леле само като се сетя какви ги бе изписала, умирам от смях.
"Трие файлове в компютъра и отрича нейното вмешателство" - Питам я аз добре де, ако съм трила файлове (дали не е имала в предвид онези файлове например с разширение $$$, които се образуват в програмата), ти кога дойде да ми кажеш, а аз кога отрекох.

). Гледа в една точка в земята, и нито дума...

Отказах се да завеждам дело срещу нея, въпреки че имах доказателства за психическия тормоз, който ми налагаше и незаконните дела които вършеше по следните причини:
1. Не съм аз тази, който трябва да я съди. Има Друг, който пише истинските "атестации".
2. Нямам нужда от нейните пари.
3. Вече не съм чак толкова ефектирана.
4. Случиха се такива неща с мен, след това, че съм и Безкрайно благодарна.
5. Това, че пиша тук, а и на други места в Нета и стига. А знае, че пиша. И добре я познавам, за да знам как се чуства. Даже си представям физиономията и като ме чете. Ха ха ха.
Чудя се кога ще се осмели да ми опонира. Ми то как да опонираш на истината. Пък и я е страх, да не разкрия и други неща.

Същевременно осъзнавам, че и е трудно в момента (само 4 ч. са, а в период от 6 месеца от дирекцията ни си отидоха 4 ч.) и че и липсвам в работата, въпреки че ми твърдеше, че няма незаменими хора.

За болничния - анулираха го и ЛКК заплатиха сумата с лихвите, а аз им възстанових парите, тъй като те нямат никаква вина за болните амбиции на една рускиня, а са лекари, от които в бъдеще мога да имам нужда.

Редактирано от endrofini на 27.07.06 11:40.

Автор soc.rabotnik95271368 (непознат )
Публикувано27.07.06 11:59

Хайде, не се превземайте! Повечето ще ходите по почивки. Ама кажете кога и къде, че може и да се видим.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.