|
Тема
|
ВЕЛИКДЕНСКИ
|
|
Автор | oчakвaщa (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.04.06 18:24 |
|
Колеги, бих искал да попитам дали тази година ще имаме Великденски премии. Знам, че с проблемите които имаме сега и ни предстоят не е много уместен въпроса, но все пак имам 3 деца и тези пари биха ми дошли добре, както на мен самата така и на останалите колеги.
Благодаря Ви предварително.
| |
Тема
|
Re: ВЕЛИКДЕНСКИ
[re: oчakвaщa]
|
|
Автор | zevzek (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.04.06 15:13 |
|
Колежке,съжалявам,че ще те разочаровам ,но вече е твърде късно за великденски.Дасе молим да ни разрешат да си получим заплатите предварително за великден и от там на татък да пием по една студена вода. Тези премии се дават за добре свършена работа ,но ние не сме си я свършили.Надявахме се за ДМС което е от икономии на ФРЗ защото във всяка дирекция има по някоя незаета бройка и са останали средства икономия от този параграфно УВИ.
Знае ли някой нещо за днескашната среща в РДСП Пловдив.
| |
|
Чакане му е майката - и за двете, до момента все още шефовете не са се върнали.
| |
|
Миличка,на Великденските ще им викаме предизборни.За тази година -като му дойде времето.Много от нас са с деца,но и те горките знаят до къде са ни възможностите.Кураж!Задават се президентски избори!
| |
Тема
|
[re: soc.rab.3]
|
|
Автор | Taня (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.04.06 21:16 |
|
Ами аз защо нямам спомен за великденски премии???
| |
Тема
|
[re: Taня]
|
|
Автор | oчakвaщa (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.04.06 20:26 |
|
Предполагам, че е било много отдавна колежке. За една година много неща се промениха..... а и да не забравяме, че миналата година имаше избори. Коментирах този въпрос с познати, но те ми напомниха на мен самата за миналогодишните избори и това е бил повода за Великденските премии.
| |
|
|
|
|