Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:16 08.07.25 
Мобилни комуникации
   >> SMS известяване
*Кратък преглед

Тема Заплахи по SMSнови  
Автор Stormy_Weather (Raining?)
Публикувано17.05.05 11:59

Дано помогнете вие. Получавам ужасни заплахи по sms, изпращани от сайта на Мтел. Говорих с тях и те ми казаха първо да си блокирам sms-ите от сайта. Казаха също, че мога да пиша жалба в полицията, но не ми казаха каква информация мога да получа евентуално след "разследването". Пък и честно казано не съм сигурна, че ще ми се обърне внимание. Кажете ми какво мога да направя, за да разбера кой е?
Благодаря ви

Rain drops falling on my head

Тема Re: Заплахи по SMSнови [re: Stormy_Weather]  
Автор ЧepнorлaвМодератор (рекордьор)
Публикувано17.05.05 14:41

без да ти кажат от Мтел кой те заплашва - ти не можеш да разбереш. Затова отиваш в твоето районно РПУ и пускаш една жалба като вътре най-подробно описваш всяко едно смс, неговото съдържание, дата и час на получаване и т.н. най-най подробно. След това полицайте са ЗАДЪЛЖЕНИ да предвижат въпросната преписка и съответно да се свържат с Мтел и да му изискат каквато е възможна информация. Така че не се притеснявай ами тичай в районното. Ти си плащаш данъците и затова имаш право да се оплакваш когато има подобни случаи.
Успех.

Тема Re: Заплахи по SMSнови [re: Чepнorлaв]  
Автор Stormy_Weather (Raining?)
Публикувано17.05.05 14:45

Ходих до РПУ-то и приеха нещата доста сериозно, чак не очаквах. Споменаха, че при тях ще отнеме доста време, но ако имам познати в Мтел да се опитам на "приятелски начала" да разбера.

Rain drops falling on my head

Тема Re: Заплахи по SMSнови [re: Stormy_Weather]  
Авторnqkoi (Нерегистриран)
Публикувано27.05.05 10:16

fakta 4e sa ti kazali 4e 6te otneme dosta wreme e priznak 4e ne sa gi preli koi znae kolko seriozno ne6tata, no dtug izbor nqma6. 6te trqbva da 4aka6.
dokolkoto do poznati v mobilniq operator koito da pomognat, prosto zabravi.
osven ako ne si sestra na nqkoi ot zam. direktorite.
tova e info koqto ne se razprostranqva taka svobodno dori i vytre mejdu slujitelite.
i dvata operatora sa se podsigurili mnogo dobre i taka e redno da byde.

Тема Re: Заплахи по SMSнови [re: nqkoi]  
АвторDTM (Нерегистриран)
Публикувано06.06.05 18:13

Mtel ne moje da ti pomognat, za6toto
1:vseki moje da se registrira vav tehnia sait sas kakvoto i da e ime.
2:ako potrebitela ispolzva nekoe strano proxy, ne moje6 da go gepi6 po nikakav na4IN.

AKO SI KASMETLIA TOQ KOITO TE TORMOZI E ISPOLZVAL NEGOVOTO IME ZA REGISTRAZIATA VAV SAITA na MTEL, AKO NE E TAKA POISKAI IP ADRESSA TOQ KOITO E ISPRATIL SMS, I MI GO DRASNI 6TE TI KAJA OT KADE GI ISPRA6TA.

A NAI DOBRE NE IM SE QADOSVAI NOGO 4E TEQ SA NEKOI ISDUHALZI KOITO NIAMAT KAKVO DA PRAVAT I DOSAJDAT NA HORATA.

4IAO I KASMET

Тема Re: Заплахи по SMSнови [re: DTM]  
Авторsomeone (Нерегистриран)
Публикувано11.06.05 15:18

В сайта на М-тел във формата за изпращане на SMS пише "Не злоупотребявайте с услугата, тя не е анонимна". Ако това е истина, то би трябвало да го намерят. Ако искат...

Тема Re: Заплахи по SMSнови [re: someone]  
АвторBBB (Нерегистриран)
Публикувано20.09.05 11:19

Всяка регистрация си има свой индивидоален номер от който получаваш СМС-а. Вероятно е някой твои познат , щом ти знае номера. Просто трябва да видиш получаваш ли СМС-и от този номер ( които не съдържат заплахи ) така може лесно да разбереш от кой е .
Успех!

Тема Re: Заплахи по SMS [re: BBB]  
Авторreshenie (Нерегистриран)
Публикувано03.10.05 01:32

postni nomera koito se izpiswa w nachaloto na sms-a, i ste go razpukame ot
SMS-i ta moje i da se stresten ako e nekoi zduh

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.