|
Тема
|
Заплахи по SMS
|
|
Автор |
Stormy_Weather (Raining?) |
Публикувано | 17.05.05 11:59 |
|
Дано помогнете вие. Получавам ужасни заплахи по sms, изпращани от сайта на Мтел. Говорих с тях и те ми казаха първо да си блокирам sms-ите от сайта. Казаха също, че мога да пиша жалба в полицията, но не ми казаха каква информация мога да получа евентуално след "разследването". Пък и честно казано не съм сигурна, че ще ми се обърне внимание. Кажете ми какво мога да направя, за да разбера кой е?
Благодаря ви
Rain drops falling on my head
| |
|
без да ти кажат от Мтел кой те заплашва - ти не можеш да разбереш. Затова отиваш в твоето районно РПУ и пускаш една жалба като вътре най-подробно описваш всяко едно смс, неговото съдържание, дата и час на получаване и т.н. най-най подробно. След това полицайте са ЗАДЪЛЖЕНИ да предвижат въпросната преписка и съответно да се свържат с Мтел и да му изискат каквато е възможна информация. Така че не се притеснявай ами тичай в районното. Ти си плащаш данъците и затова имаш право да се оплакваш когато има подобни случаи.
Успех.
| |
|
Ходих до РПУ-то и приеха нещата доста сериозно, чак не очаквах. Споменаха, че при тях ще отнеме доста време, но ако имам познати в Мтел да се опитам на "приятелски начала" да разбера.
Rain drops falling on my head
| |
Тема
|
Re: Заплахи по SMS
[re: Stormy_Weather]
|
|
Автор | nqkoi (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.05.05 10:16 |
|
fakta 4e sa ti kazali 4e 6te otneme dosta wreme e priznak 4e ne sa gi preli koi znae kolko seriozno ne6tata, no dtug izbor nqma6. 6te trqbva da 4aka6.
dokolkoto do poznati v mobilniq operator koito da pomognat, prosto zabravi.
osven ako ne si sestra na nqkoi ot zam. direktorite.
tova e info koqto ne se razprostranqva taka svobodno dori i vytre mejdu slujitelite.
i dvata operatora sa se podsigurili mnogo dobre i taka e redno da byde.
| |
Тема
|
[re: nqkoi]
|
|
Автор | DTM (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.06.05 18:13 |
|
Mtel ne moje da ti pomognat, za6toto
1:vseki moje da se registrira vav tehnia sait sas kakvoto i da e ime.
2:ako potrebitela ispolzva nekoe strano proxy, ne moje6 da go gepi6 po nikakav na4IN.
AKO SI KASMETLIA TOQ KOITO TE TORMOZI E ISPOLZVAL NEGOVOTO IME ZA REGISTRAZIATA VAV SAITA na MTEL, AKO NE E TAKA POISKAI IP ADRESSA TOQ KOITO E ISPRATIL SMS, I MI GO DRASNI 6TE TI KAJA OT KADE GI ISPRA6TA.
A NAI DOBRE NE IM SE QADOSVAI NOGO 4E TEQ SA NEKOI ISDUHALZI KOITO NIAMAT KAKVO DA PRAVAT I DOSAJDAT NA HORATA.
4IAO I KASMET
| |
Тема
|
[re: DTM]
|
|
Автор | someone (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.06.05 15:18 |
|
В сайта на М-тел във формата за изпращане на SMS пише "Не злоупотребявайте с услугата, тя не е анонимна". Ако това е истина, то би трябвало да го намерят. Ако искат...
| |
Тема
|
[re: someone]
|
|
Автор | BBB (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.09.05 11:19 |
|
Всяка регистрация си има свой индивидоален номер от който получаваш СМС-а. Вероятно е някой твои познат , щом ти знае номера. Просто трябва да видиш получаваш ли СМС-и от този номер ( които не съдържат заплахи ) така може лесно да разбереш от кой е .
Успех!
| |
Тема
|
[re: BBB]
|
|
Автор | reshenie (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.10.05 01:32 |
|
postni nomera koito se izpiswa w nachaloto na sms-a, i ste go razpukame ot