|
Тема
|
Искам само да попитам уредниците на дир-а
|
|
Автор |
Virgo (зодия дева) |
Публикувано | 19.02.05 15:52 |
|
Та значи аз имам поща, която си плащам, според цените, които сте обявили.
Обаче всяка сутрин имам поне 7-8 спам писма, които аз съответно маркирам като спам. На следващата сутрин същата история (някои имат означение във заглавието, че са СПАМ)
Та ако си направя една простичка сметка това са около 200-300 спам съобщения на месец, за които аз следва да платя, че съм получила
Ами при това положение НИКОГА не бих активирала тази екстра......
Знам, че проблема със спама е глобален, но не може ли да има някаква екстра, която да дава възможност за кои съобщения трябва да бъдем уведомени и за кои не.
| |
|
въпросното смс известяване е така направено, че ти задаваш за кои точно получмени съобщения - демек от коя ел. поща да ти се прати смс.. а не за всички. Е ако избереш при всяко една получена поща да ти цъка смс, ще имаш смс и при спама... 
| |
|
има и безплатна има и платена поща.. можеш да сравниш възможностите на двете - само влез в поща.дир.бг 
| |
|
То става много сложно.
е добре е, че все пак има някакви ограничения, но аз не разбрах как точно се правят
Между другото наистина безплатната поща е много по-зле от платената. Само ако можеше за платената да се спре тоя спам
| |
Тема
|
Re: да уточня...
[re: Virgo]
|
|
Автор |
Дeмoн (левак) |
Публикувано | 27.02.05 00:36 |
|
Ми на яхуто пък успяват да ги разделят...
| |
|
Ами може да се спре - правиш си един филтър, който всички писма със думичката SPAM в subject-a да ги трие и готово!
| |
|
Всеки ден слагам в този филтър по 5-6 съобщения минимум
Да не говорим, че си пристигат с маркер "SPAM!!" към темата на писмото 
| |
Тема
|
Re: не точно..
[re: Чepнorлaв]
|
|
Автор | ивaн (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.03.05 22:27 |
|
а платената поща има ли опция да известява за прочетено писмо от получателя?
сорри че питам тук, а не поровя малко по пощите за това инфо, ама по-лесно е така 
| |
|
съмнявам се..
| |
|
|
|
|