|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Откажете ги с TABEX ,ефикасно и евтино
|
|
Автор | gubarko (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.02.01 19:11 |
|
Аз съм пробвал и мога да ви кажа,че дава резултат.Има две условия обаче:1.Трябва много силно да го желаете,защото хапчетата само подтискат никотиновата абстиненция 2.След като ги откажете не бива да запалвате дори една цигара,защото отново ще ги пропушите/веднъж наркоман-цял живот наркоман/.
Ако успеете да се снабдите сТабекс,спазвайте схемата за употреба,за да не предозирате.Лекарството не се препоръчва за хора с високо кръвно налягане,защото предизвиква изръсване на адреналин,който го покачва.
Лично аз близо 2 г.не пуших благодарение на тези хапчета,но после пак се излъгах и сега пак пуша и то много.Така че спрете ли ги веднъж не запалвайте отново по никакъв повод.
Първите 3 дни са най трудни,тогава ви препоръчвам да взимате по едно хапче,вместо да запалвате цигара,но внимателно защото ако ги взимате за по-малко от час и половина ще ви прилошее,почти както при препушване.
Пожелавам ви успех в това благородно начинание
| |
Тема
|
Re: Откажете ги с TABEX ,ефикасно и евтино
[re: gubarko]
|
|
Автор | djuna (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.02.01 11:59 |
|
Точно с това се опитвам да ги откажа. Не пуша вече пети ден, носе чувствам много отпаднала, ръцете ми треперят и съм постоянно гладна. Пушач съм от 22 години и ще ми е трудно да ги откажа без да имам някакъв стимул. Стимулираите ме с нещо. Оплюйте ме ако трябва, говорете ми, доказвайте ми МОЛЯ ВИ!
| |
Тема
|
[re: djuna]
|
|
Автор | gubarko (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.02.01 20:29 |
|
Здравейте джуна,не се притеснявайте,че ви се яде това е нормално,защото докато пуши човек никотинът качва нивото на кръвнатазахар и когато спре непрекъснато е гладен.Аз напълнях с 8кг,но впоследствие ги смъкнах.Треперенето на ръцете може да е предизвикано от хапчетата ако сте предозирали,така че спазвайте стриктно схемата.На мен 1 опаковка не ми стигна,купете си поне още една за резерва.Табекса не подтиска желанието за пушене,а само замества ефекта на никотина.Ако пет дни не сте запалили цигара в никакъв случай не се отказвайте успехът е близко!
| |
Тема
|
[re: gubarko]
|
|
Автор |
djuna (непознат
) |
Публикувано | 28.02.01 10:30 |
|
Здравейте dubarko! Не се притеснявам, че ще напълнея на мен ми е необходимо поне още малко да наддам. Притеснява ме това, че довечера съм на банкет с бивши колеги и ще се изкуша. Има и още нещо в къщи това е често натяквана тема. Колко това е вредно за моето здраве, колко дни съм успяла да издържа /брои се всеки ден/ , а днес ми е седмия. Това най-много ме дразни. Половинката ми се отказа преди 18 години и постоянно се хвали с това, колко силна воля е имал. Въпреки всичко благодаря за подкрепата.
| |
|
Вместо да ползвам Tабекс‚ ще пробвам секс на екс!
Би трябвало да помогне!
Никога не ставай надпис‚ ти си поема!
| |
|
отказвал съм цигарите - много е лесно. Номера е, че МИ ХАРЕСВА ДА ПУША. И затова пропушвах пак. Рекорда ми за нешушене е 6 или 7 месеца, не съм засичал точно. Никаф проблем. Желанието е достатъчно, за да се спрат. Всичко останало е ала-бала.
Ако толкова ви е мерак да спирате - спрете и това е.
| |
Тема
|
Re: Ще пробвам друго средство!
[re: Gugry]
|
|
Автор |
Air Force (Нубиец) |
Публикувано | 05.03.01 10:12 |
|
Ако лекува‚ защо не‚ драга!
| |
|
vie ste prosto otcaivasht slucai..patologicen
The only way to get rid of temptation is to yield to it!
| |
|
Приличаме си
| |
Тема
|
[re: djuna]
|
|
Автор |
gubarko (непознат
) |
Публикувано | 10.03.01 04:00 |
|
Как е все още ли се държиш?Забравих да кажа обаче докато се отказват цигарите е по-добре да спрете кафето.Кофеиноманията и никотиноманията вървят заедно.Да не говорим,че на човек му се допушва и като си пийне...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|