Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:55 08.12.25 
Здравна
   >> Тютюнопушене
*Кратък преглед

Тема Вредни ли са пуритенови  
Автор шyндa (шурдилович)
Публикувано28.12.11 13:07

To въпроса ми всъщост е, ако запаля по някоя друга пура в месеца, ще значили, че мога спокойно да казвам, че не пуша.
Не съм докоснал цигара от осем месеца и по принцип не изпитвам никакви желания да запаля отново такава.
Спрях ги по здравословни причини, просто защото смятам че не си заслужава заради това удоволствое да се тровя.

Обаче понякога ми се иска да запаля. Същото е като алкохола - не го употребяваш всеки ден, но понякога пиеш за удоволствие (всъщност проблеми съм имал с него, а не с цигатите).

Основно въпроса ми е - пурите водят ли се за "пушене", такова каквото тази дума е приела покрай цигарите.
Никога не съм палил такава и желанието ми е, когато ми се приска да запаля - да го направя използвайки тях.

Тема Re: Вредни ли са пурите [re: шyндa]  
Автор 1639 (член)
Публикувано30.12.11 10:58

Ако успееш да се задържиш на 1 пура/месечно си цар!

По принцип винаги има една част от обществото, която се опитва да ти наложи консумацията на тютюн по един или друг начин, и в един момент щеш-нещеш -- палиш!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.