Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:56 14.07.25 
Здравна
   >> Тютюнопушене
*Кратък преглед

Тема Помагайте - 4-ти ден - ще експлоадирамнови  
Автор molokov (koktail)
Публикувано18.05.09 13:47

Та така - заради една лека операцийка не мога да пуша и бях решила да ги отказвам, ама какви ги пиша - СЪМ РЕШИЛА, щото знам че ми е последен шанс за спиране в някаква нормална възраст . иначе само да си определя датата стигам и не започвам естествено - на 31г. и мисля нямам 10 пълни години, ноо някъде там са.

сега взимам антибиотик, аулин+аналгин течен - общо два броя на ден - това от операцииката
но главата ми ще експлоадира - предполагам от липсата на никотин - същото беше и при единствения ми истински опит (първия разбира се, когато си мисилиш, е не съм решила, не съм спряла) след 30 часа, главата ми щеше да експлоадира.

кажете нещо за успокояване на напрежението в главата - никотинови лепенки, успокоителни,......

искаааааааам да се похваля че съм спряла цигарките без да качвам САКЪН!!!

ПОЗДРАВИ В ТОЗИ ТАКА СЛЪНЧЕВ ДЕН

Тема Re: Помагайте - 4-ти ден - ще експлоадирамнови [re: molokov]  
Автор little_rabbit (Lepus Europeus)
Публикувано18.05.09 21:32

Повече течности, натурални храни. Това с операцията ще ти пречи на физическите упражнения, а те много облекчават абстиненцията. Опитай някакви, които няма да ти провалят шевовете.

И успех! Можеш, не е трудно, само ти трябва време. Когато друго не помага - просто мисли за това, че и тези тежки моменти ще отминат. И ще ти стане леко, леко

Автор *Paл* (стар клубар)
Публикувано27.05.09 20:03

Пафкаш ли, уе?

Тема Re: Помагайте - 4-ти ден - ще експлоадирамнови [re: *Paл*]  
Автор ha! (дрисльо)
Публикувано01.06.09 09:53

Това с никотиновите лепенки е пълен шит. Къв е смисъла да удължаваш агонията? Веднъж да откажеш кое? Навика? И после иде абстиненцията ли? Ха-ха-ха! Всичко трае с месеци и единственото което знам, че може да те задържи е абсолютния спомен за абстиненцията и че ЯВНО Е ИМАЛО СМИСЪЛ да си я причиниш.

прекрасна, ужасна - все тая, резултатът е съсипващ

Тема Re: Помагайте - 4-ти ден - ще експлоадирам [re: ha!]  
Автор molokov (koktail)
Публикувано02.06.09 09:58

абстиненцията трае с месеци?????!!!!

хайде бе!

аз си запалих щото побеснях - от най-лошите избеснявания, напрежението в главата беше понамаляло.....
отново опитвам - но в къщи мъжът ми само ми разправя "хайде да пушим" /пушим и си плямпаме на балкона след работа/.........

дори излизах, седях и не ми се пушешееееее - и като почнах едвам им удържав бройката на 4-5 - вечер с него и сутрин с кафето
аааааааааааааааааа

Автор *Paл* (стар клубар)
Публикувано03.06.09 16:54

Не бях пушила 7 месеца. Казах си - край, приключих въпроса, печена съм, 6 отвсякъде. Да ама не. Запалих да си припомня какво беше да пушиш. Странно усещане. Не знам защо запалих втора (като прочетох Алън Кар разбрах

). И до там. Комин № 1.
Отново не пуша. Не пали. Нито една, никога.

Автор V.Grig ()
Публикувано08.06.09 23:36

"операцията" не е причина да спреш цигарите според мен. Здравословни проблеми никога не са ме карали дори и само да ги намаля.

Автор kuranaga_stana (непознат )
Публикувано12.12.09 22:59

Знаеш ли, през първите два дни се одържах да запаля, като се сещах че закъснялата първа цигара (за деня) няма да ме накара да се почуствам по-добре - световъртеж, гаден вкус и т.н. В следващите дни престана да ми пука, че не пуша.

Тема Re: Помагайте - 4-ти ден - ще експлоадирамнови [re: *Paл*]  
Автор molokov (koktail)
Публикувано19.01.10 15:22

хихихих - това с Алън Кар ми е познато - като прочетох книгата и не спрях....

май зациклих - говориха ми че имам подсъзнателни ползи и затова не мога, т.е. аз не искам и май повярвах, че не искам, и сего дори да пуша 1 или 2, пак си пуша - да му тковам таковата ...

пак не стана от Нова година, щото като се заредиха едни ми ти ......

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.