Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:24 07.07.25 
Здравна
   >> Тютюнопушене
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема електронната цигара  
Авторпитaм (Нерегистриран)
Публикувано26.03.08 09:08

Какво ще кажете за електронната цигара. Има ли вече пробвали отказване с нея?

смятам да си поръчам и събирам мнения

Тема Re: електронната цигаранови [re: питaм]  
Авторxoxo (Нерегистриран)
Публикувано29.03.08 16:52

то това не е средство за отказване.
по-малко вредно е, щото не съдържа катрани и е по-евтино.
за предпочитане е пред пушенето на обикновени цигари.
но не знам доколко ефекта е същият. когато ги отказах още не бяха навлезли тия електронни щуротии.

Тема Re: електронната цигаранови [re: xoxo]  
АвторПитaм (Нерегистриран)
Публикувано08.04.08 07:37

Ами казват, че чрез постепенно намаляване на съдържанието на никотина в патрончетата, може да се откаже човек. Дават схема, някъде около 6 месеца трае постепенното отказване.
Ама верно не звучи много обнадеждаващо. Твърде лесно за да стане.

Тема Re: електронната цигаранови [re: Питaм]  
Авторxoxo (Нерегистриран)
Публикувано17.04.08 21:08

аз лично не вярвам в постепенното отказване,
но ако успееш по този начин, желая ти успех.

АвторEмo (Нерегистриран)
Публикувано18.04.08 01:09

Отказването е доста по лесно е, отколкото с електронна цигара.

п.п. Аз също като 'хохо' не мисля, че постепенното отказване има успех независимо от начина му на прилагане, инак какво ти пречи да приложиш програмата за намаляване на пафкането с тривиални цигари, така или инак след 6 месеца няма да пафкаш.

Авторex-smoker (Нерегистриран)
Публикувано05.05.08 18:30

Ами аз пробвах с такава цигара, но не се получи. Някак си не е същото. Сутрин с кафето просто не вървеше. Липсва дима и вкуса на цигарата.

Автор Night Crawler (NapalmDeath)
Публикувано10.05.08 13:15

Ами казват, че чрез постепенно намаляване на съдържанието на никотина в патрончетата, може да се откаже човек. Дават схема, някъде около 6 месеца трае постепенното отказване.
Ама верно не звучи много обнадеждаващо. Твърде лесно за да стане

Абе, не е баш така. Нищо от вън не може да те откаже, ако нямаш воля.
Иначе аз си я павкам от около десетина дена, моята я купих от Метро за 108 лева. Жената я пробва и и взехме на нея, само че от официалния вносител Техникон за 90 кинта.

Пълнителите са 9.30 лв за 5 броя и един свършва за по малко от ден. Така че икономически не е по изгодно, нещата са кантар, ма все пак не си вкарваш милиони говна в дробовете. (Все пак не ми е ясно и какво си вкарваш с електронната цигара, ама да се надяваме, да е безвредна или поне по-малко ведна).

Е усещането не е като да пафкаш истинска цигара, ма на втория ден се свиква. В началото ти е като все едно си сменил цигарите. Вече почти не ми прави впечатление.
Скачай в кириза и т'ва е.

Редактирано от Night Crawler на 10.05.08 13:16.

Автор Toни (непозната)
Публикувано24.06.08 14:37

Да, аз съм доволна от е-цигарата си.
Двуомих се дълго време дали да си купя, най-вече заради честите ми пътувания със самолет и дали ще мога да я ползвам на борда. Е, получих я подарък преди 2 месеца. Целта ми не е да отказвам цигарите, а да ги намаля и това стана. Преди пушех по 2 и повече кутии на ден, а сега по 10-12 цигари + електронната. Това напълно ме удоволетворява. А и в самолетите си пуша. Не съм искала разрешение, но си пуша и никой не ми прави забележка!

Тема Re: електронната цигаранови [re: Toни]  
АвторStrasten_pusha4 (Нерегистриран)
Публикувано29.11.08 01:00

Взех си такава цигара от метро преди десетина дни, пафкам си и почти не се сещам за конвенционалните цигари, даже ако запаля ми става гадно щото смърди.
Купих си пълнители с аромат на шоколад, и сега се чудя дали не мога да си свия един шоколад Милка и да го изпуша?
Но има един проблем, тия пълнители свършват адски бързо, а цигарата загрява много, дъпрам 3-4 пъти което не е присъщо за мен, и цигарата започва да мига и спира да пуска пушек. Иначе усещането си е по яко от истинската цигара.

Тема Re: електронната цигаранови [re: Strasten_pusha4]  
Автор т-pekc (член)
Публикувано02.12.08 21:10

Загряването е признак, че пълнителите са недостатъчно заредени.
В метро продават електронна цигара за 95лв куча марка, каквато може да се поръча за 50лв с доставката онлайн. Пълнителите вероятно са абсолютно куча марка също.
Освен това атомайзера на тая електронна цигара ще изкара месец максимум.
Затова не си купувай повече от метро ами онлайн и си купи e-liquid и ако загрява добавяй по няколко капки за да е влажен пълнителя. И без това ще откриеш скоро, че атомайзера на това чудо живее кратко и ще ти трябват нови, а в метро само атомайзери не продават.
Аз от четири месеца не съм палил обикновена цигара.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.