|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Колко не пафкаме бе, . . . |  |  | Автор | Eмo (Нерегистриран) |  | Публикувано | 07.02.08 22:05 |  |  | 

а?

Да се преброим.

Аз продължавам да не пафкам с удоволствие.

'Първи'!

п.п. Преброй се на 'първи', 'втори' . . .

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Колко не пафкаме бе, . . .  [re: Eмo] |  |  | Автор | Meмo (Нерегистриран) |  | Публикувано | 08.02.08 02:57 |  |  | 

Две!

Въпреки че удоволствието, като че ли не е налице, но не мога да кажа, че има и голямо неудоволствие.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Колко не пафкаме бе, . . .  [re: Meмo] |  |  | Автор | явe (Нерегистриран) |  | Публикувано | 08.02.08 10:47 |  |  | 

3ти- по здравословни при4ини. По-яко е да пафка6!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Колко не пафкаме бе, . . .  [re: Eмo] |  |  | Автор | Julia (Нерегистриран) |  | Публикувано | 08.02.08 11:11 |  |  | 

И аз - от суета, но работи! Супер се чувствам.....нито 1кг отгоре.

Alen Carr (книгата) ми помогна много.  Единствения метод, който имаше траен ефект за мен. Иначе съм спирала за няколко години със Zyban.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Колко не пафкаме бе, . . .  [re: Eмo] |  |  | Автор | easy (wanderer) |  | Публикувано | 08.02.08 15:18 |  |  | 

Да се разпиша и аз, вече повече от две години.
 Наскоро намерих и изхвърлих никотиновите лепенки, с които се бях запасил. Така и не ми потрябваха.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Колко не пафкаме бе, . . .  [re: Eмo] |  |  | Автор | Cмит (Нерегистриран) |  | Публикувано | 09.02.08 10:42 |  |  | 

Вече 4 години!
 На инат и без особени проблеми!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Колко не пафкаме бе, . . .  [re: Eмo] |  |  | Автор | QueenOfRain (****) |  | Публикувано | 09.02.08 20:38 |  |  | 

Хайде и аз, седма съм по ред.:))

|  |  |  
             |  |  | 

Бройте ме и мен - осма ли се падам?
 След 3 пневмонии една след друга и 3 дръпвания втората седмица, не пуша от Бъдни вечер
 На моменти си мисля, че е цяло чудо, дето не съм пропушила още, но се държа засега.

Когато черна котка мине пред пътя ти, това означава, че животното отива някъде.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Колко не пафкаме бе, . . .  [re: Диaнa Лoвджийka] |  |  | Автор | митю (Нерегистриран) |  | Публикувано | 09.02.08 21:55 |  |  | 

Девети съм,отказах ги преди 25години и се почуствах човек-независим.

Написах

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Колко не пафкаме бе, . . .  [re: митю] |  |  | Автор | little_rabbit (Lepus Europeus) |  | Публикувано | 10.02.08 18:40 |  |  | 

№10 и 11 - половинката ми и аз. Близо две години. Кеф голям

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички) |   | 
 |