|
|
|
Тема
|
Само с алкохол
|
|
| Автор |
mozmate (непознат
) |
| Публикувано | 12.12.07 10:10 |
|
|
Здравейте, искам да споделя своя опит и да потърся съвет.
Не пуша от месец и половина след 10 годишно пушене на по кутия и отгоре синьо виктори. През този месец и половина на три пъти при напиване (здраво) изпушвам по 3-4 цигари. На другия ден пак не запалвам и не ми се пуши много. Знам че има хора които пушат само като пият. Заради това съм ограничил максимално и излизането и пиенето (щото аз в къщи не пия). Някой пробвал ли е така и възможно ли е според вас да се пуши само в такива слуай и да не се пропуши отново. Досега не беше проблем, щото можеше да се ограничават гуляите, а и на другия ден този период ми е като в мъгла и не ми отключва условния рефлекс за пушене, ама сега с тези празници може и да згафя.
Та възможно ли е според вас да се запалва в такива случаи да не се почне пак еждневното пафкане.
| |
|
Тема
|
Re: Само с алкохол
[re: mozmate]
|
|
| Автор |
_Memo_ (s.argento) |
| Публикувано | 13.12.07 14:45 |
|
|
Няма такъв филм. Изпуснал си тази възможност преди около 9 години и половина, когато вече си бил пристрастен пушач.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | мимo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 14.12.07 01:34 |
|
|
Въпорс на време е да пропушиш пак!
Най-сигурния начин да ен се почнат отново цигарите, е да не се запалва нито една цигара!
Аз лично на два пъти съм ги почвал заради пиянски истории!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Иpa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 18.12.07 10:14 |
|
|
Пуших 6 години и преди 4 ги спрях от раз. 2 години ме беше страх, че ако запаля една ще пропуша отново. След това веднъж изпуших една - ей така на купон, с алкохол. От тогава от време на време - да кажем 3-4 пъти годишно ми се припушва на купон и си палвам 1-2 цигари. Нищо страшно и после не ми се пуши. Не се и пристрастявам. Въобще, смятам, че когато човек вече е в стабилна ремисия може да си позволи понякога да изпушва по една цигарка.
| |
|
Тема
|
[re: Иpa]
|
|
| Автор | Циry-миry (Нерегистриран) |
| Публикувано | 28.12.07 02:39 |
|
|
Добре, а като палиш доставя ли ти удоволствие,защото човек отвиква с пушенето?
| |
|
|
|
|