|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
нервно ми е!!не мога да се позная!!!!
|
|
Автор |
novavkluba (непознат
) |
Публикувано | 04.09.06 22:59 |
|
Здравейте. спрях цигарите от две седмици и съм изключително горда! След 13 години непропуснат без цигара ден. Лошото е че съм в непрекъснато превъзбудено състояние, викам вместо да говоря и крещя истерично ако нещо не ме устройва, не мога да се владея. Главата ми е като балон и ходя като отнесена. Това разбира се няма да ме накара да запаля! Моля миналите по тоя път да пишат за кураж. Надявам се психичното ми състояние да се подобри, че мъжа ми ще ме изхвърли от къщи! Направо не мога да се позная
<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от novavkluba на 04.09.06 23:01.</EM></FONT></P><P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от novavkluba на 04.09.06 23:39.</EM></FONT></P>Редактирано от novavkluba на 04.09.06 23:40.
| |
Тема
|
Re: нервно ми е!!не мога да се позная!!!!
[re: novavkluba]
|
|
Автор | :)) (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.09.06 08:17 |
|
такаммм... опитай се да си повтаряш от време на време "колко ме мързииииии". при мен помага.
много странно. на мен не ми беше нервно, не съм била разконцентрирана. пуших 7г, по една кутия на ден, всеки ден, понякога повече. но пък леки цигари, не знам дали има значение...
и друга успешна стратегия - намери си някакво активно занимание - най - добре гимнастика, или танци. там ще си изразходваш енергията, а пред мъжа ти ще си една усмихната, щастливичка... успех!
| |
Тема
|
|
|
Автор | Paл (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.09.06 18:02 |
|
Невролаксин на Тошков (билкови са) и валериан. Действай бързо докато не си експлодирала. Не се притеснявай за дозите...
| |
|
Здравей, мисля, че всеки развива различна по сила зависимост. Предния път като спрях цигарите ми беше кофти около 5 дена, което си е направо облекчаващо кратко. Нервно ми беше, получавах киселини в стомаха, но пък съм чувала за хора дето припадат. После не пуших две години. Сега, минах от Горна Джумая на Булгартабак 1 (които са с никотин 0,1 и катран 1 мг) и взех да си чувствам никотиновия глад. Но ми е ясно, че си пренастройвам организма. А, свикна ли с тази мин. доза едва ли ще ми е трудно да ги спра. Но това си е моя начин. След като не си пушила две седмици би трябвало скоро да започне да отминава... Както казват хората - и това ще мине...
Nobody can be exactly like me. Even I have trouble doing it. Tallulah Bankhead
| |
Тема
|
[re: :))]
|
|
Автор | нoвa (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.09.06 21:53 |
|
хей много ви тенкс! Всеки явно си има начин за отказване на цигарите. А тия хапчета на Тошков ок ли са ?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
BadaBing! (T. F. S. Fan) |
Публикувано | 06.09.06 16:38 |
|
и по-кофти ще става. Почвай да пушиш наноново иначе ще си съсипеш и приятелства , семейство , работа ..нема кой да ти търпи глупостите вечно.
R1P 573v()
| |
Тема
|
[re: BadaBing!]
|
|
Автор |
palatka (непознат
) |
Публикувано | 08.09.06 21:16 |
|
BadaBing, това, което каза е отвратително. Да не се задавиш от толкова цинизъм?
| |
|
Аз пък много се изнервях от елементарни неща, в началото на края на моя живот като тютюнопушач, но минава, е няколко човека си го поотнесоха, но не страшно все пак съм спокоен човек, все ще те изтърпят малко, а и скоро ще ти мине.
Sleep, my friend, and you will see
That dream is my reality
| |
Тема
|
|
|
Автор | 135 (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.09.06 15:20 |
|
Има една комбинация от билки и витамини на природна основа, която би ти помогнала да се успокоиш и да си върнеш равновесието. интересува ли те?
| |
Тема
|
|
|
Автор | kaлoян (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.09.06 16:08 |
|
Здрасти. Не съм пушил от 3 Август. И аз се нервех за най-малкото, въпреки че не пушех чак толкова(8-10 на ден). Успокоявах се че, пуша леки цигари (Victory Lux i Булгартабак 1). Изпих една опаковка "Табекс" по схемата посочена вътре и ми помогна. Не че не енужна воля, но някак си спазвайки схемата, пушиш по график като на петия ден трябва да спреш цигарите и да продължиш само с хапчета. Те са безвредни, така че, ако не помогнат, то няма да ти навредят. Колкото до нервите, замисли се каква услуга правиш на себе си и на околните. Повтаряй си какъв подвиг си направила издържайки всеки следващ ден без цигара. Радвай се на чистия въздух около себе си, на здравето си и на спестените пари. Успех и най-важното е да го направиш за себе си.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|