Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:08 06.07.25 
Здравна
   >> Тютюнопушене
*Кратък преглед

Тема брей имало светлина в тунела!!!нови  
Авторnovavkluba (Нерегистриран)
Публикувано12.09.06 16:08

Здравейте малки, големи и още по- големи....отказали се гадни пушачи.
Минаха вече три седмици откак не съм пафкала, ама никак не е зле.
Даже е по- гот.
Нервите се поуспокоиха без никакви хапчета, лепенки, билки и т.н.
Засега не съм качила ни едно кило , даже съм свалила половин

.
Още ми е малко отнесено обаче и има моменти когато абсолютно инстинктивно като се ядосам или уморя или се чувствам много добре се сещам да си запаля, но се въздържам като се подсещам , че "а бе аз вече не пуша".
Странна работа, направо ми се е вкоренило в порите тва пушене.
Кафето без цигара е по- готино.
Сигурно на това му викат първоначалната еуфория при отказването, но засега помага.
Още обаче доста трудно се концентрирам и слава богу , че съм по майчинство и не ходя в момента на работа, че не знам как щях да бачкам.
Дано се оправи и това.

Тема Re: брей имало светлина в тунела!!!нови [re: novavkluba]  
Автор джy (една такава)
Публикувано12.09.06 17:28

Браво на тебе!!
Концентрацията постепенно ще ти се намести, имай търпение.

Ама е много по-гот без цигари, а?

...И да се удавиме -
няма да се даваме!...

Автор мyшkaтo (препикано)
Публикувано12.09.06 18:41

super si
produljavai taka :)

pri men nasreshtnata svetlina se okaza tovarnia vlak

"Шофьорът има право да прибере за вкъщи това, което сгази на пътя" закон - Западна Вирджиния

Тема Re: брей имало светлина в тунела!!! [re: мyшkaтo]  
Автор:)) (Нерегистриран)
Публикувано13.09.06 10:14

хахаха, товарният влак, хахахха
поне няма да имаш възможност пак да запалиш

Тема Re: брей имало светлина в тунела!!!нови [re: :))]  
Авторsarabia (Нерегистриран)
Публикувано13.09.06 17:34

Аз не пуша вече 3месеца и половина но все още ми липсват.Спомням си с наслада как след добре свършена работа си пиивах кафенце с цигара

.Но аз не пуша и смятам това да си остане само сладък спомен.И това ако не е наркомански постинг...

Тема Re: брей имало светлина в тунела!!!нови [re: sarabia]  
Публикувано14.09.06 08:44

ох, не се сравнявайте с хероинаджиите, нямате нищо общо

Автор Eми® (Ентусиастка!)
Публикувано15.11.06 11:45

"Още обаче доста трудно се концентрирам и слава богу , че съм по майчинство и не ходя в момента на работа, че не знам как щях да бачкам.
Дано се оправи и това. "

-------------------------------

Тази концентрация много почва да ме притеснява

Явно и при вас е било така, попрочетох темите по-назад в клуба.
Уффф, имам чувството, че оглупявам от ден на ден все повече... а би трябвало да поумнявам, нали?

Не мога да уча и да работя качествено. Правя грешки, което ме тревожи още повече.... Лошоооо

Кога почват да се нормализират нещата? Къде е светлината в тунела?

Тема Re: брей имало светлина в тунела!!!нови [re: Eми®]  
Публикувано16.11.06 09:08

не се съди толковаа строго, сега е моментът да се гордееш, че си се отказала от един доста гаден навик. така да се каже си се "подобрила". аз по време на работа си правех почивка за цигара, за да измисля разрешение на проблема. ако и ти свързваш мисленето с пушенето, нещо като условен рефлекс ;)), естествено е да ти е по - трудно в момента. ако можеш - редувай физически занимания с "мисловни". ще се справиш, знам.

Тема Re: брей имало светлина в тунела!!!нови [re: :))]  
Автор Eми® (Ентусиастка!)
Публикувано16.11.06 12:38

Благодаря за подкрепата! За сега държа фронта...

"ако и ти свързваш мисленето с пушенето, нещо като условен рефлекс ;)), естествено е да ти е по - трудно в момента"

Да, свързвам го явно. Ето защо не мога да мисля. Така излиза.

Дано ми просветне все пак, защото в противен случай рискувам да ме уволнят /поради несправяне с работата/, а тя включва мноооого умствена дейност.

Адски трудно ми в момента, а не мога да изляза в отпуск или болничен.
Чудя се защо първите 2 седмици ми беше лесно и даже забавно, че вече не пуша, а сега ми е плачевно?!

Тема Re: брей имало светлина в тунела!!!нови [re: Eми®]  
Публикувано16.11.06 16:29

абе няма начин да си затъпяла и да не можеш да мислиш, щото не пушиш. по - вероятно е да те е хванала някаква есенно - зимна сънливост или умора. аз спя по 8 часа (лятото по 6,5 - 7!) и въпреки това ми се приспива на работа, сутрин трудно се събуждам. склонна съм да обвиня времето ;)).
от страни ми изглежда, че си се затрупала с много задачки и ти се струва, че не можеш да се справиш с нищо.
имаш предимство пред пушачите - повече време. разчисти си бюрото/ или шкафчето/ или нещо друго, ама малко и само едно. докато вършиш нещо с ръцете можеш спокойно да си мислиш за това как да си подредиш задачките до края на работното време. не всичките, само няколко, колкото да ти запълнят времето. вършиш най - лесната, после спешната, после досадната и т. н. ще се справиш, само спокойно действай :))

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.