|
Тема
|
Отслабнах 5 кг след като...
|
|
Автор |
pupu (''''') |
Публикувано | 18.08.06 16:04 |
|
... спрях цигарите.
Вярате ми или не това е самата истина, апетита ми е намален почти до 0.
От май месец не пуша , а пушех по най-малко кутия на ден в продължение на 10 години.
Наистина в началото ми беше много трудно, а и както чета и други като мен сънуват, че пушат.
Трудно е отказването на цигарите, но си заслужава /кожата, настоението, джобчето се чувстват мнооооооооого по-добре/.
| |
Тема
|
Re: Отслабнах 5 кг след като...
[re: pupu]
|
|
Автор |
little_rabbit (Lepus europeus) |
Публикувано | 18.08.06 21:57 |
|
В началото и аз сънувах, че пуша. Даже докато сънувах, имах и угризения - как така пуша, нали ги отказах . Голям смях беше. Вече не сънувам. Не пуша от март. Преди това пушех като теб - по кутия, 10 години.
Това че се напълнява е мит. Аз не напълнях. Просто не успях да сваля натрупаните от зимата няколко килограма. Но ще ги махна скоро.
Наистина си заслужава да не пушиш!!!
| |
Тема
|
[re: little_rabbit]
|
|
Автор | явe (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.02.08 14:47 |
|
Така е, и аз не напълнях след като спрях да пу6а. И сънуването отминава с времето. Заслужава си.
| |
Тема
|
[re: явe]
|
|
Автор |
little_rabbit (Lepus Europeus) |
Публикувано | 16.02.08 17:42 |
|
Ти мани сънуването... Наскоро сънувах, че лекар ми казва да изпуша 5 цигари и аз спорих с него, ама много убедено, че не може аз да пуша, защото съм вече бивш пушач и т.н. Накрая лекарят вдигна ръце от мен и каза да правя каквото знам. Като се събудих ми беше много смешно, но по време на съня - хич.
| |
Тема
|
[re: little_rabbit]
|
|
Автор | ffffffff (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.07.08 16:20 |
|
По въпроса с напълняването - напълнях цели 10 кг, ама психологическата ми зависимост беше много голяма и .
А за сънуването - в началото сънувах, че пуша и беше реално и се ядосвах, че съм се поддала, а като се събудех се радвах, че поне на сън съм си попушила. При последният ми сън, свързан с цигарите - исках неистово да пуша, а не можех, като се събудих се ядосах, че вече и на сън не мога да попуша малко.
Така е - няма бивш пушач
| |
|
|
|
|