|
Тема
|
Пак за табекса!Помощ!
|
|
Автор | steff (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.11.05 09:03 |
|
От вчера започнах табекса -желанието ми за пушене не е намаляло изобщо . Снощи като си легнах ми стана адски лошо, потене, едно потъване все едно съм препил, а не съм пил грам алкохол, абе гадно- не знам дали беше от табекса.
Моля ви споделете вие как се чувствахте, пушеше ли ви се докато пиехте табекс?/това най-много ме притеснява, ако така ми си се пуши, по-добре да пробвам с воля, вместо да се тровя и с табекс+цигари/
Помагайте моля, какво да правя??
| |
|
Ако чакаш само на Табекса мисля че няма да се получи. Това "потъване" може да се е получи от предозиране на никотин и активното вещество в табекса (забравих му името в момента), което има същото действие като цигарите и би трябвало да действа заместващо.
То си е твоя работа, но аз лично не пуших като употребявах табекса.
Милен Шмилев - Free and Healing for Ten Months, Twenty One Days, 6 Hours and 43 Minutes, while extending my life expectancy 22 Days and 14 Hours, by avoiding the use of 6506 nicotine delivery devices that would have cost me 527,47 лв.
| |
|
и на мен ми ставаше лошо от табекса но пак не ми се пушеше особено
по добре пробвай да откажеш цигарите без него
| |
Тема
|
Re: Пак за табекса!Помощ!
[re: steff]
|
|
Автор |
deoxy (непознат
) |
Публикувано | 26.12.05 23:21 |
|
TABEX съдържа веществото цитизин, което действа като заместител на никотина, т.е. приемайки го физиологичната нужда от цигарите се притъпява, но не и психологичната разбира се. Що се отнася до потенето и тем подобни симптоми - това трае само няколко дена, до 1 седмица след отказването и след това отминава(поне аз бях така). Но все пак, за да откажеш цигарите трябва да изкорениш навика, да промениш начина си на живот и да проявиш силна мотивация. Физическата зависимост най-лесно се превъзмогва.
| |
|
|
|
|