Тема
|
Хайде заедно
|
|
Автор |
vessy3O (минаващ) |
Публикувано | 19.08.05 10:23 |
|
така.......
знаем колко са гадни......но са ни сладки........няма смисъл да го разискваме отново и отново..........
аз ще се опитам от понеделник!!!
пак казвам - опитам
ако някой иска да се присъедини
всеки ден ще споделям.......пък и никой да не чете - все тая........
за инфо - смятам да е с табекс
до понеделник ще се навивам!!!
не знам другите защо ги спират точно............аз не кашлям...........добре съм физически..........просто идеята че съм зависима от нещо вече взе да ме дразни..........събуждам се с мисълта за цигара и заспивам с тая мисъл
за вредата е ясно но не ви ли вбесява самата зависимост???? това че нещо е по-силно от вас?
от понеделник ще пиша всеки ден!!!
дано някой реши да се включи с мен
да си обменяме нерви
а такива ще има
|
|
Тема
|
Re: Хайде заедно
[re: vessy3O]
|
|
Автор |
lniYan (непознат) |
Публикувано | 19.08.05 15:01 |
|
Успех!!! Дано този път успееш.
|
|
|
И аз казвам ОПИТАМ,щото съм правила доста опити ,но съм издържала само 10 дни,сега се надявам да е за винаги.
|
|
Тема
|
|
|
Автор | и aз (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.08.05 22:18 |
|
Хайде!
Аз съм с вас. И понеже хиляди пъти съм се проваляла "от понеделник", започвам от днес.
Успех!
|
|
Тема
|
|
|
Автор | Haнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.08.05 10:58 |
|
Успех на всички
Аз вече 7 месеца не пуша и съм много горда от себе си
И аз бях зависима до степен, че мисълта че в кутията ми с цигари са останали само няколко ме влудяваше и тичах да си купя нова. Но това вече е зад гърба ми.
След 100000 неуспешни опита накрая успях Казвам ви щом аз успях значи всеки може
|
|
Тема
|
[re: Haнa]
|
|
Автор | steff (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.08.05 10:14 |
|
kak gi otkaza?
|
|
Тема
|
[re: steff]
|
|
Автор | Haнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.08.05 11:03 |
|
Ами промених си начина на мислене с една книга за отказване на цигарите, много ми помогна, но в момента не се сещам авторката как се казваше. Ако се интересуваш ще видя в къщи и ще ти кажа Купих си и табекс. И така при мен подейства следната формула ---> желание + книгата + табекс = спиране на цигарите Даже не беше толкова страшно колкото си го представях
Хайде Успех на всички, ако мога да помогна с нещо, насреща съм
|
|
|
Как върви при вас?Аз малко се поиздъних изпуших цигара и половина.Е,като се има в предвид,че пуша по кутия и половина това за мен си е цяло постижение.
|
|
Тема
|
[re: sarsaparila]
|
|
Автор | и aз (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.08.05 04:37 |
|
Ами и при мен е почти същото - 2 "половинки" за днес. В събота и неделя - само със сутрешното кафе. Доволна съм от себе си. Обаче не мога да спя. Дали това е абстинентен синдром?
Утре ще опитвам пак. Ще отлагам до последно една единствена цигара за деня.
Ще се "отчета" отново.
Стискам ви палци! Няма да е супер леко, но пък си струва усилията.
|
|
Тема
|
[re: и aз]
|
|
Автор | fada (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.08.05 16:12 |
|
Моят съвет е да замениш сутришното кафе с черен чай. Кафето винаги се асоциира с цигара и предизвиква никотинов глад. Аз отдавна вече не пия кафе сутрин и така се спасявам от мисълта за цигара. И въобще не ми липсва ...
Успех!
|
|