|
|
|
Тема
|
тютюнопушене и кожа
|
|
| Автор | нoвa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 11.03.05 21:11 |
|
|
Искам да попитам някой който е отказал цигарите дали му се е подобрило състоянието на кожата,защото моята съвсем се сбръчка и пуша като комин ,а съм на 26
| |
|
Тема
|
Re: тютюнопушене и кожа
[re: нoвa]
|
|
| Автор | abc (Нерегистриран) |
| Публикувано | 12.03.05 14:00 |
|
|
впечатлението ми е такова-никога не съм пушела много,т.е.повече от 5-6 цигари на ден,но въпреки това в името на моето здраве ги спрях.Спрях ги без да усещам някакво лошо влияние от тях от сорта на кашлица,пожълтели зъби или повехнала кожа,както се оплакват някои пушачи.Но факт е че след като напълно спрях да пуша аз забелязах единствено видима промяна точно в състоянието на моята кожа!Просто започна да изглежда по свежа по жива.Не знам как да ти го опиша но след около месец непушене просто ще ти е кеф да си гледаш и да си докосваш кожата на лицето-гарантирам ти го!
| |
|
Тема
|
[re: нoвa]
|
|
| Автор | rдфr (Нерегистриран) |
| Публикувано | 13.03.05 01:11 |
|
|
и как по-точно да стане подобряването?
да вземем лист хартия, да го горим 2 минути, да спрем пламъка на запалката и да очакваме чудото?
ами ние сме морили кожите си години наред... защо да се сърдим на природата за нашите грешки.
верно си има подобрение, но пак подчертавам: чудесата не стават всеки ден
| |
|
Тема
|
[re: rдфr]
|
|
| Автор |
sarsaparila (непознат
) |
| Публикувано | 13.03.05 13:19 |
|
|
И все пак ще се надяваме на чудо
| |
|
Тема
|
[re: rдфr]
|
|
| Автор | abc (Нерегистриран) |
| Публикувано | 13.03.05 16:11 |
|
|
abe ti ne razbira6 li balgarski-spira6 da pu6i6 i se 4uvstva6 i izglejda6 po dobre!tova e fakt v moia slu4ai a pri tebe ne znam!
| |
|
Тема
|
Re: по спокойно
[re: abc]
|
|
| Автор | нoвa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 13.03.05 20:01 |
|
|
ако обичаш,просто пи там за да си вдъхна някакви сили
| |
|
Тема
|
[re: abc]
|
|
| Автор | sdasd (Нерегистриран) |
| Публикувано | 14.03.05 23:36 |
|
|
aма на теб късметлийска трябва да ти е фамилията
ако знаеш колко от "сериозните" пушачите завиждат на тия, дето пуфкат за кеф по 2-3-4 папироски...
ако кажеш че и си на 25 :)))
така че, миличко,недей да дразниш сбръчканите похабени баби Яги (себе си имам предвид) и да им обясняваш как чудеса станали за ден до два непушене (или лепене на счупено гърне със попсипол- упс-и-пол или както му еи мето на чудодейния препарат)
| |
|
|
|
|