Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:41 13.07.25 
Здравна
   >> Тютюнопушене
*Кратък преглед

Тема Хааааа вече станаха 1 месец и 7 дни БЕЗ ЦИГАРИ!нови  
Автор tonyto (момиче)
Публикувано23.05.03 16:27

Ми да толкова станаха ...:)И изобщо не ми се пуши и изобщо не кашлям и изобщо не ми присядат някакви си работи в гърлото и тем подобни глупости дето ги четох тук някаде като ефект след като се спрат цигарите...
Та искам да кажа на тези , които са решили да ги спрат да го направят колкото се може по скоро и да не се страхуват.Искам да споделя с вас това което ми помага е да си повтарям на ум " По- добре малко позакръглена отколкото болна и със сива кожа!
Успех!!!!!!

BlackHowk

Тема Re: Хааааа вече станаха 1 месец и 7 дни БЕЗ ЦИГАРИ!нови [re: tonyto]  
Автор suede (непознат )
Публикувано23.05.03 22:55

BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!
i az taka, samo 4e sym oste na 20 dni, no se 4uvstvam super i ne mi se pushi i ne sym debela, zastoto hodq redovno na stadiona

Тема Re: Хааааа вече станаха... [re: tonyto]  
Автор snowprincess ()
Публикувано24.05.03 23:01

Поздравления!!!

аз съм - 2 месеца без цигари,след 16 годишен стаж

Повече усмивки!

Тема Re: Хааааа вече станаха 1 месец и 7 дни БЕЗ ЦИГАРИ!нови [re: suede]  
Автор tonyto (момиче)
Публикувано25.05.03 10:50

Браво и на теб!
Пожелавам ти винаги да си толкова интелигентен/на за да не пропушиш отново.
Много хубаво правиш че ходиш на стадиона. Аз пък си правя упражнения във вкъщи и всеки ден правя дълги разходки из града:)

BlackHowk

Тема Ето че можете!нови [re: snowprincess]  
Автор AAN (®)
Публикувано25.05.03 12:26

Браво на всички ви!!

Бъди най-доброто,което си бил!

Тема Re: Хааааа, СУПЕР СИ!нови [re: tonyto]  
Авторexsmoker (Нерегистриран)
Публикувано02.06.03 16:35

Тonyto, направо си върхът!!! Поздравления, нямаш си представа колко се радвам като видя, че в БГ има и други успешни отказващи!

Оттук нататък даже става още по-лесно, повярвай ми. На мен ми остават два месеца и нещо и ще празнувам година

Успех

exsmoker

Тема Re: Хааааа, СУПЕР СИ!нови [re: exsmoker]  
Автор tedy_g (упорита)
Публикувано12.06.03 16:46

Поздравления и от мен. Месеците май вече са повече.
А мойта година вече изтече в началото на май, така че върви втора.
Успех на всички!

Когато има желание, има и начин!

АвторCygnus (Нерегистриран)
Публикувано12.06.03 17:52

Аз съм вече 12 дни без цигари

Автор Velocity (try everything)
Публикувано13.06.03 18:44

Много добре си направила.
Аз сега се навивам много сериозно да ги спра (от 1Юли, до тогава имам изпити)но найстина много ме е страх...Дано и при мен да е по-малко страшно отколкото сега си мисля...Добре си написала тук, дава ми подкрепа!

Автор CuO (CuZero)
Публикувано20.06.03 13:59

brawo! towa e hubawo 4e gi otkazwate, no zashto izobshto broite wremeto ?(ako wi popitam i za broq na 4asowete, sigurno 4ast ot was wednaga shte otgoworqt)

ako 4owek naistina se otkazwa ot neshto, nqma da durji smetka na towa kolko wreme e bez nego, kakuw e smisala da go broim, kato nqma da ima krai, a kolko wreme e pushil (w slu4aq), zashtoto taka shte stignete do zadowolitelnata broika ot X godini, Y dni i edi kolko si 4asa i kakwo: stiga tolkowa, towa e dobar record, widqh 4e moga, az sum mujko wrab4e, dai sa po edna cigara ...

drugiq put kaji prosto SPRQH CIGARITE :)

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.