|
Тема
|
Хааааа вече станаха 1 месец и 7 дни БЕЗ ЦИГАРИ!
|
|
Автор |
tonyto (момиче) |
Публикувано | 23.05.03 16:27 |
|
Ми да толкова станаха ...:)И изобщо не ми се пуши и изобщо не кашлям и изобщо не ми присядат някакви си работи в гърлото и тем подобни глупости дето ги четох тук някаде като ефект след като се спрат цигарите...
Та искам да кажа на тези , които са решили да ги спрат да го направят колкото се може по скоро и да не се страхуват.Искам да споделя с вас това което ми помага е да си повтарям на ум " По- добре малко позакръглена отколкото болна и със сива кожа!
Успех!!!!!!
BlackHowk
| |
Тема
|
Re: Хааааа вече станаха 1 месец и 7 дни БЕЗ ЦИГАРИ!
[re: tonyto]
|
|
Автор |
suede (непознат
) |
Публикувано | 23.05.03 22:55 |
|
BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!
i az taka , samo 4e sym oste na 20 dni, no se 4uvstvam super i ne mi se pushi i ne sym debela , zastoto hodq redovno na stadiona
| |
|
Поздравления!!!
аз съм - 2 месеца без цигари,след 16 годишен стаж
Повече усмивки!
| |
Тема
|
[re: suede]
|
|
Автор |
tonyto (момиче) |
Публикувано | 25.05.03 10:50 |
|
Браво и на теб!
Пожелавам ти винаги да си толкова интелигентен/на за да не пропушиш отново.
Много хубаво правиш че ходиш на стадиона. Аз пък си правя упражнения във вкъщи и всеки ден правя дълги разходки из града:)
BlackHowk
| |
|
Браво на всички ви!!

Бъди най-доброто,което си бил!
| |
Тема
|
Re: Хааааа, СУПЕР СИ!
|
|
Автор | exsmoker (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.06.03 16:35 |
|
Тonyto, направо си върхът!!! Поздравления, нямаш си представа колко се радвам като видя, че в БГ има и други успешни отказващи!
Оттук нататък даже става още по-лесно, повярвай ми. На мен ми остават два месеца и нещо и ще празнувам година
Успех
exsmoker
| |
Тема
|
Re: Хааааа, СУПЕР СИ!
[re: exsmoker]
|
|
Автор |
tedy_g (упорита) |
Публикувано | 12.06.03 16:46 |
|
Поздравления и от мен. Месеците май вече са повече .
А мойта година вече изтече в началото на май, така че върви втора .
Успех на всички!
Когато има желание, има и начин!
| |
Тема
|
|
|
Автор | Cygnus (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.06.03 17:52 |
|
Аз съм вече 12 дни без цигари   
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Velocity (try everything) |
Публикувано | 13.06.03 18:44 |
|
Много добре си направила.
Аз сега се навивам много сериозно да ги спра (от 1Юли, до тогава имам изпити)но найстина много ме е страх...Дано и при мен да е по-малко страшно отколкото сега си мисля...Добре си написала тук, дава ми подкрепа!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
CuO (CuZero) |
Публикувано | 20.06.03 13:59 |
|
brawo! towa e hubawo 4e gi otkazwate, no zashto izobshto broite wremeto ?(ako wi popitam i za broq na 4asowete, sigurno 4ast ot was wednaga shte otgoworqt)
ako 4owek naistina se otkazwa ot neshto, nqma da durji smetka na towa kolko wreme e bez nego, kakuw e smisala da go broim, kato nqma da ima krai, a kolko wreme e pushil (w slu4aq), zashtoto taka shte stignete do zadowolitelnata broika ot X godini, Y dni i edi kolko si 4asa i kakwo: stiga tolkowa, towa e dobar record, widqh 4e moga, az sum mujko wrab4e, dai sa po edna cigara ...
drugiq put kaji prosto SPRQH CIGARITE :)
| |
|
|
|
|