|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Malko stranichen vypros
|
|
Автор |
Dedo Uluk () |
Публикувано | 26.04.00 01:58 |
|
Iskam da postavq i edin malko po-stranichen vypros.
Stava duma za "obraza", kojto syzdavame. Struva mi se, che kopirame govejdiq i chorbarskiq stil.
Navsqkyde mojem da vidim nadpisi kato:
ULTRAS LEVSKI
CSKA FRONT
F|C
-----
L|S
BLUE/RED POWER
i t.n.
I v syshtoto vreme (dosta po-rqdko, razbira se), vijdam i analogichni, napravo prekopirani, otnasqshti se do Slaviq: ULTRAS SLAVIA, WHITE POWER, F|C
-----
S|L
Kvo e tova S-L? Da ne sme se obedinili s Lokoto ili Ljulin?
Chestno vi kazvam, stavame smeshni. Kvi sa teq ULTRASi, s koito da se perchim? Tova ultrasite si e plebejska rabota, zashto i nie kato v onaq pogovorka, deto jabata vidqla, che podkovavat konq i dignala i tq krak.
Spored men Slavia trqbva da syzdade SVOE lice, a tova ne stava s kopiraneto na chorbarski (predimno) lozungi, che i pesni. Kvo, nqmame li svoi, che sme preinachili tehnite, zashtoto Ce-Se-Ka se smenq lesno sys Sla-Vi-Q? Da znaete primerno besnite na Botev da sa preinacheni levskarski?
Zatova predlagam da izmislim nqkakyv deviz(i), kato naprimer BQLATA ISTINA (na kirilica, estestveno) i vseki edin ot nas da se zaeme sys serioznoto mu razprostranenie - da ne jalim markeri i sprejove!!! I to ne samo v Ovcha kupel i okolnostite. Navsqkyde. Az primerno se zaemam s rajona na Blagoevgrad.
| |
|
KAKVA TI BIALA ISTINA BE ISTINATA E CHE NE MOJE DA RITNETE TOPKATA - TOLKOVA STE SLABI. PREZ 1996g BIAHTE NOSITEL NA KUPATA NA BULGARIA , BIAHTE I SHAMPION V PARVENSTVOTO I NAKRAIA TAKA DA SE IZDANICHTE NA MEJDUNARODNATA SCENA. NIAKAKAV SI OTBOR KATO TIROL (insbruk) DA VI BIE S 4:1 SLED KATO CIALA BALGARIA VI STISKASHE PALCI DA IA PREDSTAVITE DOBRE.
KAK NE VI E SRAM BE
| |
|
Ae pa ti ne mi se prai, che vas sa vi bili selski otborcheta kato Slovan i Olimpiq.
OLIMPIQ...
DOGODINA PAK ELA...
| |
|
NE USPIA DA NALUCHKASH- OT CSKA SAM.
LEVSKI IGRAIAT DOBAR FOTBOOL SEGA , A NIE SME V KRIZA,NO NE LI HUBAVO PONE EDIN BALGARSKI OTBOR DA IGRAE SILNO I DA MOJE DA NI PREDSTAVI DOBRE V EVROPA BEZ ZNACHENIE DALI SHTE BUDE CSKA LEVSKI ILI SLAVIA MOJE I SLAVIA DA STANE PAK SILNA -I DA STANE SHAMPION I TOZI PAT KATO IZLEZE NA MEJDUNARODNATA SCENA DA NI PREDSTAVI DOBRE - TOVA CHE VEDNAJ SA SE IZLOJILI NE OZNACHAVA CHE VSEKI PUT SHTE BADE I NIE NE MALKO PUTI SME SE IZLAGALI.
| |
|
I da si ot CSKA, dyrjish se kato levskar. A v otgovora ti "EI ZABLUDENIA" ne lichi, che iskash Slavia da se poqvi pak na mejdunarodnata scena. Osven tova vyprosa, kojto iskah da postavq nqma nishto obshto s teq polemiki sega.
| |
|
Напълно съм съгласен да се създава неподражаема идентичност на любимия клуб. Предлагам девизът да бъде: БЯЛАТА МАГИЯ. Освен, че звучи добре - не може да има подражание, защото познатите магии са две: бяла /добра/ и черна /лоша/. И двата цвята са си наша запазена марка. Ще звучи смешно, ако някой каже червена или синя магия, защото това просто нищо не означава.
Така, че да си спретнем една БЯЛА МАГИЯ и да счупим всички каръци по пътя към купите!
| |
|
NIAMAM NISTO PROTIV SLAVIA DA STANE SHAMPION, NO KOGATO OTBORA TI IGRAE SLABO TRIABVA DA PRIZNAESH, A NE DA UPORSTVASH I DA SE DARJISH TUPO KATO LEVSKARSKO GOVEDO. AZ SAM CESEKAR I DARJA NA OTBORA SI NO KOGATO IGRAEME SLABO PRIZNAVAM A MAI TI NE SI OT TIA . A KATO TI KAZVAM CHE PREZ 1996g SE IZLOJIHTE V EVROPA , I SEGA NE STE
MNOGO SILNI, TI NE PRIZNAVASH , DARJISH SE TUPO I MI VIKASH ,,TI NE MI SE PRAI '' DOKOLKOTO DO TOVA ,, EI ZABLUDENIA'' TI SE IZVINIAVAM - ISTINSKIA FEN TRIABVA DA DARJI NA LUBIMIA SI OTBOR DORI KOGATO TOI E V KRIZA I E SLAB. AZ NA CSKA A TI NA SLAVIA.
DOVIJDANE.
| |
Тема
|
ZA DEDO ULUK
[re: FENA]
|
|
Автор |
Slavia () |
Публикувано | 28.04.00 23:33 |
|
Az si podkrepiam Slavia i si ia poddarjam no nikoga niama da izkriviavam istinata - tozi sezon nie sme kragla nula.
| |
|
Харесва ми много, но трябва да има още много лозунги, които да не могат да се крадат от другите отбори.
| |
Тема
|
Въпроса въобще не е страничен
[re: Dedo Uluk]
|
|
Автор |
Васко () |
Публикувано | 29.04.00 13:43 |
|
Според мен въпроса е много важен и първостепенен за феновете на отбора.
За мен най-добрите фенове са английските, като изключим задължително лошата им страна. Какво правят те цял мач? Почти непрекъснато пеят. Ето на това смятам, че трябва да се наблегне. Песните са много подходящи.
Най-важното е, че Левски, ЦСКА, Ботев, Нефтохимик и повечето български отбори са в мъжки род, докато Славия е в женски. Затова песните в женски род не могат да бъдат копирани. Например:
Хубава си моя горо,
миришеш на младо.
Гора е в ж.род и може да бъде заместена с Славия.
Това е страхотна българска песен, но куплетите по-натам трябва да ги донапишем ние. Аз работя върху два-три куплета, но ще е много добре и вие да помогнете. Когато стане готова, аз ще я отпечатам на колкото трябва листа и ще я раздадем на всички на стадиона, за да научат и знаят всички текста. Когато свършим с нея, започваме съчинение на следващата и т.н.
Какво ще кажете?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|