Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:00 14.11.25 
Автомобили
   >> Skoda
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Е, да ни е честит клуба шкодаджии!  
Автор12OL (Нерегистриран)
Публикувано06.03.01 18:41

Скоро разгреждах супер сайтче за заз965. Дано да успеем и ние да си направим подобно. Все още Шкоди има по пьтищата. А тези, които оставаме верни на марката е добре да си общуваме.

Тема Re: Е, да ни е честит клуба шкодаджии!нови [re: 12OL]  
Автор The_long (познат)
Публикувано08.03.01 12:16

По предишнта ми кола беше една шкодичка 120. Хубавото и беше че след като и направих рамонт и я поразработих малко разхода и беше 6.99 л/100 км на градско. Не бих си купил втори път такава барака. Беше само на 15 години а ми правеше ядове като за световно. Много съм доволен че я смених с кола на 30 години която си е действително кола а не барака.

Тема Re: Е, да ни е честит клуба шкодаджии!нови [re: The_long]  
Автор12OL (Нерегистриран)
Публикувано08.03.01 20:38

Добър разход. Моята е произведена 1978 (23г), харчи 7,5 /100 винаги.
Но спокойно поддьржа 140км/ч. Днес затьнах до главините в кал и успя да се измькне. Не бих я сменил с друга трошка, а и обичам да я ремонтирам! Не сьжалявам, че я предпочетох на времето пред аскона.

Автор Лyнчo (новак)
Публикувано15.03.01 00:46

Това е истината бащата ми остави една шкода на 20 години и върви гадината върви без грешка и харчи малко това е кола истинска кола ако някога си купя кола то това ще е ШКОДА!

Whirlwinds of fire we ride

Тема Re: Е, да ни е честит клуба шкодаджии!нови [re: Лyнчo]  
Автор12OL rulz (Нерегистриран)
Публикувано20.03.01 11:59

А знаеш ли, че на чешки ШКОДА означавало ЖАЛКО? :)
Или беше на някакъв друг език, не си спомням вече :)))
120L rulz :))

Тема Re: Е, да ни е честит клуба шкодаджии!нови [re: 12OL rulz]  
Автор Bobby (вилнеещ маниак)
Публикувано20.03.01 19:19

чакай... ще питам майка ми, тя знае чешки....

Take it to the limit!

АвторCaмo Шkoдa (Нерегистриран)
Публикувано30.03.01 23:59

За автомобил конструиран преди повече от 20 години и то в СИВ Шкода си е направо гениална! Чехите са страхотни инженери. Карам 105L от три години NON STOP и съм очарован. Градско под 7/100, а извън града съм падал под 5/100 !!! (Много шкодаджии не ми вярват, но изчисленията ми са много точни). Зимата има страхотно поведение на сняг (за Шкодите се носят легенди по планинските пътища). Много се радвам за този клуб и с радост бих си кореспондирал със всеки фен на марката. Очаквам всякакви предложения за тунинг...

АвторSpido Rapido (Нерегистриран)
Публикувано21.04.01 22:38

Е това че има такъв саит е просто супер!Какво да ви кажа от 4год. се занимавам с ремонт на Шкоди/авто монтьор съм/,а от скоро карам 130Рапид.Много сам доволен от него!

Тема Re: Само Шкода (тунинг...)нови [re: Caмo Шkoдa]  
Автор Estelle 1O5 (непознат )
Публикувано12.05.01 13:33

Мога да ти предложа варианти за тунинг по двигателя. Някои от тях съм пробвал и вършат работа, обаче можеш да забравиш за разхода под 7/100 градско :)))
Друг съществен проблем е хилавата скоростна кутията, която трудно издържа двигател с мощност над 60 к.с.

Тема Re: Само Шкода (тунинг...)нови [re: Estelle 1O5]  
АвторCaмo Шkoдa (Нерегистриран)
Публикувано05.06.01 23:11

С удоволствие чакам идеите ти за тунинг. Така или иначе съм я оставил на доизживяване и ще и се накефя максимално

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.