Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:16 06.12.25 
Автомобили
   >> Skoda
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Нови Шкоди от VWнови  
Авторrнeвeн (Нерегистриран)
Публикувано14.02.07 14:21

Предлагам да се създаде форум само за Шкода от новото поколение на VW - след 1992 г.
Стига сте пълнили форумите с информация за старите модели, които нямат нищо общо със съвременните модели на Шкода!!!

Тема Re: Нови Шкоди от VWнови [re: rнeвeн]  
Авторgogata oт дpyrия фopyм (Нерегистриран)
Публикувано14.02.07 16:05

Аз пък предлагам, най-тържествено да се гръмнеш

! Или ако толкоз искаш нов форум, да си направиш собствен и сам да си пишеш в него.

П.П. Защо ли ми напомняш на един колега от форума на http://skodaclub-bg.org/, който вчера спомена, че "уважава" само новите Шкоди. И все пак, дано не съм прав. Ако е така, моля колегата от форума да ме извини ако прочете това .

Тема Re: Нови Шкоди от VW [re: gogata oт дpyrия фop]  
Авторgogata (Нерегистриран)
Публикувано14.02.07 16:08

Само да допълня ,че форума към http://skodaclub-bg.org/ си има отделни секции за различните модели, тъй че, недей да се палиш толкоз.

Тема Re: Нови Шкоди от VWнови [re: rнeвeн]  
Авторfan (Нерегистриран)
Публикувано15.02.07 09:01

Подкрепям предложението! Много ме дразни, че голяма част от хората като чуят Шкода си представят старите модели от преди 20 г.!!!

Тема Re: Нови Шкоди от VWнови [re: fan]  
Автор PRR (Гневен)
Публикувано18.02.07 00:25

Ми дай да направим тогава форум за всеки модел

Айде стига глупости. Форума се казва ШКОДА и включва ВСИЧКИ Шкоди! Да си забелязал да има клубове Golf, Passat, преди 1990 или след 1990?!?!?! Или друга подобна идиотия?

Айде със здраве

PS: карам "VW" Шкода ако не сте забелязали!

So What?

Тема Re: Нови Шкоди от VWнови [re: PRR]  
Авторfan (Нерегистриран)
Публикувано19.02.07 09:21

Не съм съгласен с теб! При другите марки нещата не стоят по същия начин. При SKODA говорим за "нова ера", за абсолютна разлика в автомобилите и моделите.

Тема Re: Нови Шкоди от VWнови [re: fan]  
Автор PRR (Гневен)
Публикувано19.02.07 10:59

Колега,

Сравни Golf 1 и Golf 5! Или Passat от 1980 и Passat от 2005та! Или която и да е друга марка. Ясно е че с годините нещата се променят.

И по твойта логика къде се намира Favorit? В старата или в новата ера? Един жокер - Felicia е базирана на Favorit, който пък е от ерата преди VW да купи Skoda!

Поздрави

So What?

Авторfan (Нерегистриран)
Публикувано20.02.07 14:15

Да, Felicia може да е базирана на Favorit, но имат малко общи черти в двигателя, ходовата част, интериора и екстериора /тук има някаква приемственост/. Новото поколение SKODA започва от Felicia. Другото е история и "стари черно-бели архивни кадри"

Авторrнeвeн (Нерегистриран)
Публикувано20.02.07 14:39

Колеги,
смятам, че при ШКОДА нещата са много по различни, отколкото за Фолксваген или Форд, например. Не можем да сравняваме модели от 1980 и 2007 г. и в случая не става дума за това! При големите световни производители като ФВ си съществува приемственост в моделите, продуктовата гама, дизайна, маркетинга, акцентите върху определена категория потребители и пр. При Шкода от 1992 г. малко или много разделителната линия е по-широка и мостът "старо-ново време" е по-дълъг, даже този мост е "изгорен"! Така или иначе новата ера на Шкода се подчинява изцяло и е свързана с тенденциите и концепциите на Фолксваген! Какво обидно и трагично има в това? Кои щяха да са пазарите на Шкода без ФВ и какво щеше да произвежда сега? Щеше ли Шкода да съперничи на първите в Света? Понастоящем за да съществуваш и да растеш в автомобилостроенето трябва да си "голям" или да си в семейството на "големи"! Нима процесите в Дачия /Румъния/ и Деу/Корея/ не са аналогични? Марката Шкода си е добра и става още по-добра, но благодарение на това, че заводите Шкода са собственост на Фолксваген! Да се отрича това е по-скоро "гол патриотизъм" по отношение на марката!

Тема Re: Нови Шкоди от VWнови [re: gogata oт дpyrия фop]  
АвторДo gogata (Нерегистриран)
Публикувано20.02.07 14:43

Аз пък предлагам да си караш музейния експонат още дълги години и да му се радваш от сърце

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.