Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:05 04.11.25 
Автомобили
   >> Skoda
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Търсят се джанти за 210RS-ката!нови  
Автор shkogi ( шкодаджия)
Публикувано07.05.05 12:30

Имам молба към всички във форума, ако някой има информация дали могат да се намерят джанти 13" за Шкода (те са с разстояние м/у болтовете 130), обаче да са широки поне 7J, може и 8,9...

Ако някой има инфо, нека го сподели, джантите може да са нови или втора употреба, няма значение, важното е да са широки : )

Тук постваше човек, който е в Чехия, ако се намерят и там такива джанти, имаме начин да ги докараме, само да каже...

210-ката е пред завършване, само да намерим пустите джанти, че тоя дзвер да може да си стъпи на краката, пардон на гумите : ))))

Тема Може ли да я видим?нови [re: shkogi]  
Автор Galliard (ентусиаст)
Публикувано08.05.05 21:10

Може да й се порадваме някъде?
А за джантите - имам две идеи -
1 - правиш някваи фланци и после слагаш каквито си искаш джанти
2 - намираш джанти за костенурка - по- старите модели са със същите дупки като на нашите Шкодички, а за костенурките със сигурност има всякакви джанти (пробвал съм с нормални 15-ки, не опират никъде)

Туй не е кола за народа - само майсторите карат Шкода!

Тема Re: Търсят се джанти за 210RS-ката!нови [re: shkogi]  
АвторKrankenstein (Нерегистриран)
Публикувано09.05.05 14:01

Оги, доколкото си спомням бившия собственик на 200РС-а имаше оригинални 14" джанти за нея. Мислех, че ги е дал заедно с колата... ако не е, може да го питате какво е направил с тях, ако поддържате още връзка с него, разбира се.

Тема Re: Търсят се джанти за 210RS-ката!нови [re: Krankenstein]  
Автор LordDigitalМодератор (DigitalDesigneR)
Публикувано10.05.05 08:33

Ма тва наистина ли е било оргинално 200РС?

Каква и е историята ,как е стигнала до БГ смисал състезавала ли се е във родината или?

Ето и един поздрав за всички:

Тема Пълен ШаШнови [re: LordDigital]  
АвторGo6k@ (Нерегистриран)
Публикувано10.05.05 13:31

Абе вие ме шашкате, бе хора!Никога не съм и мислил, че в БГ има подобни Шкоди!Евалата на Шкоги, наистина евалата!Верно, разкажете нещо повече за колицата и моля, моля, моля постнете снимки.Браво още веднъж!!!

Тема Re: Търсят се джанти за 210RS-ката!нови [re: Krankenstein]  
Публикувано11.05.05 07:23

Откраднали са му оригиналните джанти още докато си е "лежала" на паркинга...

Целта е Шкодата да е максимално близко до оригинала, а не да се правят преправки. От VW наистина стават джантите, но това ще е резервен вариант.

Колата е като тази на снимката която е постнал Lord Digital, но отзад е с антикрило, а не със спойлер . Състезавала се до 1993 година, но отдавна е с ладов двигател, оригиналния отдавна бил издал курса. Навремето са били вкарани около 10-ина такива коли за състезания.

Да се надяваме, че скоро ще е готова и ще можем всички да я видим на живо : )

Редактирано от shkogi на 11.05.05 07:32.

Тема Re: Пълен ШаШнови [re: Go6k@]  
АвторPO (Нерегистриран)
Публикувано11.05.05 11:19

КАК СИ ШАШНАТИЯ ГОШКО

АвторKrankenstein (Нерегистриран)
Публикувано11.05.05 13:13

Всъщност колата е била оригинално 130RS, наскоро се запознах със състезателя, който я е карал навремето и после е присадил ладов фланец за скоростите. Съжалявям, че са свили джантите 14''-ки, навремето аз исках да ги купя, но бившия собственик се колебаеше... едва ли ще могат да се намерят тук други подобни:( По-скоро остава варианта с обърнатитите джанти с присаден заден борд от други, за да станат по-широки - има го подробно описано в другата тема...

Автор Martu (спори за всичко)
Публикувано11.05.05 13:22

Я по-добре вземи малко да я тунинговаш. Пращам ти образец...
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=19160

Тема Re: Търсят се джанти за 210RS-ката!нови [re: Martu]  
Публикувано11.05.05 22:39

Хе, хе , от този тунунг от Шкодата е останал само таванът... Виждал съм я и преди и не бих казал, че ми харесва...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.