|
|
|
Тема
|
Malko tujno.....
|
|
| Автор |
ValGG (шемет) |
| Публикувано | 03.04.05 15:06 |
|
|
Vchera se sluchi neshto, koeto me potrese jestoko.Blokira dvigatelia na skodeto. Veche niama jivot v neia, niama nishto.Krai.Umria liubimata mi kolichka.Svurshi...
| |
|
Тема
|
Всичко е поправимо!
[re: ValGG]
|
|
| Автор |
Galliard (entusiast) |
| Публикувано | 03.04.05 15:35 |
|
|
Споко, всичко е поправимо...
Как се случи? Прегря ли ? Аз мойта я прегрях до над 140 градуса зимата, но ми се размина...
| |
|
|
|
Не се притеснава по на там ще видиш че ще имаш проблем.
Или ще се изкриви главата или гарнитура, или ще изтропа -но това е наи последно. Така че не ти препоръчвам да тръгваш на дълъг път -някои път(до морето), щото ще изревеш на сред път.
Няма да те подмине проблема, въпрос на време.
При прегряване -метала изменя леко своиствата , но гарнитурите - въпрос на време е да пробие.
Лоша работа е прегряването.
<...много сърца, малко души.>
| |
|
Тема
|
Re: Malko tujno.....
|
|
| Автор |
Frysco (невъзпитан) |
| Публикувано | 04.04.05 11:06 |
|
|
Сложи и двигател от лада-нов живот, с ново сърце
По 100-200 лв върви един 1500 мотор
Даже ако те интересува знам кой продава-но за цената не съм сигурен
А фланци ца скоростната кутия се правят
Елате повече!
| |
|
|
|
Какво толкоз се шашкаш Колега, един мотор на Шкода се прави за -3 лв. и няма и един ден ... моита беше прогнила и се изсипах един кош пари ам стана и сега ми е мноо гот като я погледна сега 
Ни мъ глей че съм кат фафла в раминиете знам фатки 
| |
|
Тема
|
Re: Да но...Galliard
[re: Efri 74O]
|
|
| Автор |
ValGG (шемет) |
| Публикувано | 05.04.05 12:26 |
|
|
Da ne bi tva da da e bilo pri mene.Fefruari mesec na dva puti vdigna kritichna temperatura,i se okaza skusana skoba i antifriza iztekul.Shtoto mnogo naburzo stana vsichko.Kak svetna lampata na masloto samo dokato se ogledam v ogledalata za koli da spiram i neshto pochna da traka i kolata sama spria.Za chasti ot sekundata.
| |
|
|
|
Misleh ,kakto kaza kolegata da sloja motor ot lada...ama i shte triabva verno da izsipa edin kosh pari i za kupeto ,che e zagnilo i za okachvaneto che se e raztropalo.....moje bi neznam..
| |
|
Тема
|
Ми...смени я с по-читава
|
|
| Автор |
Galliard (entusiast) |
| Публикувано | 05.04.05 21:46 |
|
|
Смяната с друга също си е вариант - ще вземеш другата на цената на ладовия мотор(с прикачването), но поне можеш да си потърсиш изкърпена или поне не толкова изгнила. Да не забравяме, че можеш да вземеш около 150-200 лв от циганите, като дадеш старата за скрап(като преди това си свалил всичко читаво). Аз съм така - имахме две шкоди преди време и едната отиде за скрап(мотора даде нов живот на една друга шкода,а много от частите са ми в мазето).
Туй не е кола за народа - само майсторите карат шкода!
| |
|
|
|
|