Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:44 02.11.25 
Автомобили
   >> Skoda
*Кратък преглед

Тема Malko tujno.....  
Автор ValGG (шемет)
Публикувано03.04.05 15:06

Vchera se sluchi neshto, koeto me potrese jestoko.Blokira dvigatelia na skodeto. Veche niama jivot v neia, niama nishto.Krai.Umria liubimata mi kolichka.Svurshi...

Тема Всичко е поправимо!нови [re: ValGG]  
Автор Galliard (entusiast)
Публикувано03.04.05 15:35

Споко, всичко е поправимо...
Как се случи? Прегря ли ? Аз мойта я прегрях до над 140 градуса зимата, но ми се размина...

Тема Да но...Galliardнови [re: Galliard]  
Автор Efri 74O (turbo D)
Публикувано03.04.05 22:58

Не се притеснава по на там ще видиш че ще имаш проблем.
Или ще се изкриви главата или гарнитура, или ще изтропа -но това е наи последно. Така че не ти препоръчвам да тръгваш на дълъг път -някои път(до морето), щото ще изревеш на сред път.
Няма да те подмине проблема, въпрос на време.
При прегряване -метала изменя леко своиствата , но гарнитурите - въпрос на време е да пробие.
Лоша работа е прегряването.

<...много сърца, малко души.>

Тема Re: Malko tujno.....нови [re: ValGG]  
Автор Frysco (невъзпитан)
Публикувано04.04.05 11:06

Сложи и двигател от лада-нов живот, с ново сърце
По 100-200 лв върви един 1500 мотор
Даже ако те интересува знам кой продава-но за цената не съм сигурен

А фланци ца скоростната кутия се правят

Елате повече!

Тема Re: Malko tujno.....нови [re: Frysco]  
Автор The Best FORMAN (Dr.Ivanov)
Публикувано04.04.05 20:45

Какво толкоз се шашкаш Колега, един мотор на Шкода се прави за -3 лв. и няма и един ден ... моита беше прогнила и се изсипах един кош пари ам стана и сега ми е мноо гот като я погледна сега

Ни мъ глей че съм кат фафла в раминиете знам фатки

Тема Re: Да но...Galliardнови [re: Efri 74O]  
Автор ValGG (шемет)
Публикувано05.04.05 12:26

Da ne bi tva da da e bilo pri mene.Fefruari mesec na dva puti vdigna kritichna temperatura,i se okaza skusana skoba i antifriza iztekul.Shtoto mnogo naburzo stana vsichko.Kak svetna lampata na masloto samo dokato se ogledam v ogledalata za koli da spiram i neshto pochna da traka i kolata sama spria.Za chasti ot sekundata.

Тема Re: Malko tujno.....нови [re: The Best FORMAN]  
Автор ValGG (шемет)
Публикувано05.04.05 12:29

Misleh ,kakto kaza kolegata da sloja motor ot lada...ama i shte triabva verno da izsipa edin kosh pari i za kupeto ,che e zagnilo i za okachvaneto che se e raztropalo.....moje bi neznam..

Тема Ми...смени я с по-читаванови [re: ValGG]  
Автор Galliard (entusiast)
Публикувано05.04.05 21:46

Смяната с друга също си е вариант - ще вземеш другата на цената на ладовия мотор(с прикачването), но поне можеш да си потърсиш изкърпена или поне не толкова изгнила. Да не забравяме, че можеш да вземеш около 150-200 лв от циганите, като дадеш старата за скрап(като преди това си свалил всичко читаво). Аз съм така - имахме две шкоди преди време и едната отиде за скрап(мотора даде нов живот на една друга шкода,а много от частите са ми в мазето).

Туй не е кола за народа - само майсторите карат шкода!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.