|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
karburator
|
|
| Автор | wrcfan (Нерегистриран) |
| Публикувано | 25.03.05 13:36 |
|
|
tursq karb za skoda 120L koito da mi dade pove4e mo6tnost.kakvo mi preporu4vate i kude moa go namerq.dali moga si namerq WEBBER ot nqkude.blagodarq
| |
|
Тема
|
Re: karburator
[re: wrcfan]
|
|
| Автор | mika (Нерегистриран) |
| Публикувано | 26.03.05 06:49 |
|
|
В комплентите за ремонт на карбуратор за 105/120 има и жигльори с по-голям диаметър на отвора. Не съм пробвал как се държи колата с тях, но предполагам, че става по-мощна.
Комплекта струваше нещо от сорта на 10 лева.
| |
|
Тема
|
[re: mika]
|
|
| Автор | f16 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 26.03.05 08:52 |
|
|
На 120-ката са и с един мм по-големи дифузорите освен това, ама най добре става с карб от wartburg той е като шкодовия само че с 23мм и на двете камери и е механичен там обаче трябва да внимаваш колко газ даваш понеже 2-рата степен е механична и доста качва разхода ако даваш само газ докрая.
| |
|
Тема
|
[re: mika]
|
|
| Автор |
shkogi ( шкодаджия) |
| Публикувано | 27.03.05 21:10 |
|
|
Тук в квартала се прави от доста време една Шкода 200РС - тя е с два карбуратора Вебер, но от шкодата е останало само купето, двигателят например е ладов. Един приятел навремето се е състезавал с Шкода и твърди, че спортните жигльори наистина имат ефект, но двоен - и за разхода.
| |
|
Тема
|
Шкода 200РС, а може ли...
[re: shkogi]
|
|
| Автор |
Galliard (entusiast) |
| Публикувано | 28.03.05 01:09 |
|
|
...може ли да помагаме? Или поне да погледаме? Къде я сглобявате, дай някакви координати, моля!
| |
|
Тема
|
Re: Шкода 200РС, а може ли...
[re: Galliard]
|
|
| Автор |
shkogi ( шкодаджия) |
| Публикувано | 28.03.05 08:00 |
|
|
Колата е в Овча Купел, но май още е разглобена на съставни части и не работят по нея. Човекът , който я прави е авто майстор. Искаше деа и слага скорости от Голф и ладов мотор, който да стане някъде около 170 коня...
Имам снимки някъде, ще трябва да ги сканирам и да ги постна...
В момента май са я оставили и не работят по нея за съжаление.
Ако искаш може не само да гледаш, но и да помагаш, като сглобяваме и разглобяваме Рапида ...
Редактирано от shkogi на 28.03.05 08:02.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
ValGG (шемет) |
| Публикувано | 29.03.05 17:56 |
|
|
bate,verno li e iskal da ia napravi 170 konia??:)).A zashto se e otkazal?Ne stava ili rabotata si e slojna?S takava torpila she smaesh vseki na putia...
| |
|
Тема
|
[re: ValGG]
|
|
| Автор |
shkogi ( шкодаджия) |
| Публикувано | 30.03.05 11:18 |
|
|
Човекът е заринат с работа, а навремето е бил механик на състезателни автомобили - разбира ги тези работи... Не съм ходил скоро у тях, затова не знам много подробности. Знам обаче, че се чудеше какви скорости да слага и може би това е проблемът - ладов двг, скорости от Голф... ?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Galliard (entusiast) |
| Публикувано | 30.03.05 21:05 |
|
|
Къде е тоз Рапид? (И какво има да му се прави? :) С удоволствие бих помагал ако успяваме да намираме общо подходящо свободно време ! Дай някви координати (моя телефон е 0898742836). Айде до скоро!
| |
|
Тема
|
[re: Galliard]
|
|
| Автор |
shkogi ( шкодаджия) |
| Публикувано | 31.03.05 07:58 |
|
|
Рапида е у нас - в Овча Купел. Има си бая работа по него - първо трябва да се разглоби, да се изчисти от ръжди, да се изкърпи, да му се смени двигателя, да се сглоби и да се боядиса : )
Като дойде време, ще ти звънна, ако искаш да се уговорим.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|