|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Продават Felicia
|
|
Автор | fan (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.07.04 15:41 |
|
А бе в Сливен продават някаква Felicia za 3000 лв. Някой знае ли нещо за тази кола. Изглежда доста примамливо. Септември 95 е.
| |
|
За кво ти е ... объл Фаворит или искаш да си праиш автопарк 
Ни мъ глей че съм кат фафла в раминиете знам фатки 
| |
Тема
|
Re: Продават Felicia
[re: fan]
|
|
Автор | FAV135 (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.07.04 22:28 |
|
Ами това е от първите Фелиции - моя фаворит има повече "екстри" сигурно.
GLX е - значи плюшен салон.. ама не разчитай много де :))).
Цвета е странен - лилав. Дали пък не е пребоядисана?
Знамли - може да е карана служебно или таксе - и да е боядисана за продажба.
Може пък и човека да я дава по-евтино за да я разкара. Не се знае.:))
Ама то не е евтино - сигурно е стояла без да се кара - тогава - като оправиш лагери, амортисьори, спирачки - хоп отишъл си си на 3500 - те по толкова май си фърфят ;))
Ей това е май вече читаво:
ама погледни какви пари е
но пък е 98-ма!! година
| |
|
Diesel na 140 000 km....blagodaria...I koi e tozi deto shte vkara kola "nov vnos" i shte ii napravi zastrahovka...I de gi tezi halogenni farove, che as na snimkata ne gi vijdam...Obzalagam se, che taz kola kat ia nastapish sha prai basi dimnata zavesa...A ni predstoi vlizane v Evrosaiuza
P.S: Ako te blazniat ksenonovite farove - i ti mojesh ( a i vseki ot nas) da si slojish takiva za dalech po-malko pari.
Редактирано от Mishelle на 30.07.04 00:46.
| |
Тема
|
[re: The Best FORMAN]
|
|
Автор | fan (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.07.04 09:43 |
|
E pa kwi tochno ekstri ima Formana, che neshto ne se seshtam. Klimatik, ABS, wazdushni wazglawnici, el stakla i ogledala, chupesht se wolan, shto li
Според мен щом се е спрял човека, на този модел, значи се е отказал предварително от подобни екстри. А що се отнася до цената нека я закара в сервиза и от там ще добие представа колко ще му струва в действителност.
| |
Тема
|
[re: Mishelle]
|
|
Публикувано | 30.07.04 11:32 |
|
Изстрелях го напосоки - тва за дизела.
Ама - по принцип - съм чувал, че 1.3 мотора ляга по-добре на Фаворит щото е по-лек, не на Фелиция и то Комби..
Дизела може би се държи по-добре за това купе.
Ми то докато влезем говоря - все пак 2-3 годинки са дотогава...
Я кажете нещо за нешкодовите мотори на Фелициите.
Имате ли вЧепатления.... от Голф ли са - какви са....
Не че ще си взимам. Само Шкода R 
| |
|
От човек в България вземам кола вече само ако е дилър демек нова , защото така си го заврях преди 6 години взех моя таралясник на далавера /за 3000 , а те вървяха тогава по 5 - 6 000 / и цяла година ми отне да докарам някакъ заводски вид . Щот хората незнаят , че има магазини , а вървят и приспособяват всякакви боклуци , ам няма да идат и вземат часта дет им трябва Е така някои си "майстор " си играл цял ден да подлага ламаринки на аксиален лагер , а той в магазина е 4 кинта , за инсталацията не говоря колко четене му фърлих и колко жици изрязах до де изхфърля всички "подобрения" .
Та за това такива коли , които са под реалната им стойност трябва да се гледат под лупа , не казвам че всички са като моита , но все пак човек трябва да има едно на ум.
Айде със здраве и умната !
| |
|
От голфовите мотори на Фелиция са вграждани май само 1.6 или Еуратек са вкарвали само такива , а от дизеляците 1.9 ТДИ поне такива съм засичал да се търкалят из София 
| |
Тема
|
[re: FAV135]
|
|
Автор | Fan (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.07.04 11:57 |
|
A бе за 1,3 литровите чешки мотори, пише в руските сайтове, че не са много издръжливи. Даже в един ги изкараха че изържат по-малко от двигателите на Жигули. А аз като човек карал и Жигули, знам че да мине повече от 150 000 км, без основен ремонт е цяло чудо.
Кво ще кажете. От опит разбира се.
| |
Тема
|
[re: FAV135]
|
|
Публикувано | 30.07.04 12:38 |
|
Ми че то 1.9 TDI 98-ма година никак не звучи зле всъщност май...
Знам че и 1.4 на VW мотор е в гамата за Фелиция,
но и аз съм срещал само 1.6 и 1.9D - според каквото пише отвън на каросерията де 
Някой карал ли такава гад. Или да се е возил поне.
А по отношение на здравината сравнена с Жигула - на същите руски сайтове имаше Шкода Форман срещу ВАЗ 2104 - и победител е - познай кой  - самите руснаци го казват.
Пък и не може да се сравняваме с Русия, колкото и да са ни разбити пътищата - там просто са окопи и разстоянията са много по-големи.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|