Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:29 13.11.25 
Автомобили
   >> Skoda
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Izolaciq na 6uma ot dwigatelia.нови  
АвторOdin (Нерегистриран)
Публикувано04.07.04 10:55

Kak da izoliram 6uma ot dwigatelq w kupeto na 105l? Trqbwa mi efektiwen i ewtin wariant. Misleh si da oblicowam zadsedalkowoto prostranstwo sys stereopor i silikon. Ama ne sym siguren dali 6te se polu4i zelania efekt. Imate li po dobri idei?

Тема Re: Izolaciq na 6uma ot dwigatelia.нови [re: Odin]  
Авторtweedle (Нерегистриран)
Публикувано04.07.04 21:05

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Cat=168&Board=skoda&Number=1941753961&page=1&view=collapsed&sb=5&part=

Виж тук ...

Автор The Best FORMAN (Dr.Ivanov)
Публикувано04.07.04 23:50

Neznam dali znaesh kak sa obezshumiavali rusnacite podvodnicite si ... s guma neznam kolko e efektivno no smiatam da probvam i az pa da vidim ko sha stane e tria sigurno da dobavish i malko kiche ili niakakuv dunapren posle

Ни мъ глей че съм кат фафла в раминиете знам фатки

Автор Griffin (Напрви си сам)
Публикувано05.07.04 10:01

Не знам дали бързаш за да видиш колко ще е ефективен метода който съм замислил ама ако ти се занимава можеш да пробваш аз така съм решил да си правя колата :-)).
Значи отзад в двата калника мисля да наляпя каменна вата от към двигателя, мисля да сложа по поливин пласт от оригиналните пластове които се продават да не стаме много дебело, в задния багажник също мисля да облепя с такова нещо, само трябва да видя тая вата при двигателя как да не се мокри през отворите които са отзад на капака на двигателя, другото което съм намислил да правя е с такава вата да си увия гърнето и да я прихвана с едни метални пластини :-)), така ще изолирам и трабите на гърнето :-)).
Надявам се да се получи добре :-)) не знам колко пари ще е това ама мисля че повече от 2 квадрата вата няма да отидат.
Другото което мисля да правя е да сложа допълнителна изолация под тапицерията на вратите ( там сигурно ще е по скъпо че ще има бая преработване :-)) )

Тема Re: Izolaciq na 6uma ot dwigatelia.нови [re: Griffin]  
Автор Mishelle ()
Публикувано05.07.04 11:54

Ako shte izolirash garneto ili trabite mu, imai vpredvid, che te imat nujda it ohlajdane

Тема Re: Izolaciq na 6uma ot dwigatelia.нови [re: Mishelle]  
Публикувано05.07.04 12:10

Abe i az se zamislqh za towa ama pyrwo 6te probwam da izoliram otseka na DVG-to kakto e na zapadnite koli a ako ne mi haresa rezultata 6te probwam s gyrneto :-)).
Znam 4e mu trqbwa ohlavdane na gyrneto ama dokolkoto znam promerno gyrnetata na REMUS a dokolkoto za mi kazwali i na ladite primerno imat nqkakwi meki ne6ta wytre w tewzi na ladite imalo edin plast azbest mevdu wytre6nata i wyn6nata stena na gyrneto ( t.e tam gyrneto e dwuplastowo ), a za remus-ite znam 4e wytre nqkak si e nabito s wata i ne znam kolko move da se ohlavda taka samoto gyrne.
O druga strana kato se zagledam w gyrneto na skoda-ta mi se struwa 4e e samo edin plast lamarina i wytre nqma nikakwi ne6ta koito da pogly6tat zwukowata wylna move bi samo trabite sa smetnati taka 4e da se namalqwa malko ama znam li :-)), imam use6taneto 4e kato i smenih gyrneto glaseca i stana edin takyw zwanliw :-)). 6te widq de to poetapno 6te stawa cqloto towa 4e ne znam kolko rabota 6te e ama maj 6te e dosta :-)), ako uspeq da postigna ne6to move i nqkoj drug da re6i da prilovi receptata mi :-))

Автор high_octane (непознат)
Публикувано06.07.04 11:45

izvinqvam se za nevejestvoto mi ;) , no nqkoi moje li da mi obqsni kakvo predstavlqva taq kamenna vata , za koqto stava vapros ?

Тема Re: Izolaciq na 6uma ot dwigatelia. [re: high_octane]  
Публикувано06.07.04 12:00

Ami naj weroqtno si q wivdal po pokriwite na zgradite w momenta maj powe4eto blok4eta koito gi stroqt slagat pod pokriwa takwa wata tq e edna takawa mrysno vylta ( pone takawa sym wivda ), debela e sigutno 4-5 santimetra i dokolkoto znam e negorima :-)).
Pri ky6tite q polzwat za toploizolaciq na pokriwa no t.k e meki4ka move da se polzwa i kato 6umoizolaciq predpolagam kakto watata w tonkolonite :-))
Ne znam kolko struwa no e maj dosta skypa kato kwadraten metyr :-)), gotinoto e 4e e dosta debela i move da q razsloi6 i da si naprawi6 nqkolko kwadrata ot edin :-)).

Dokolkoto mi obqsniha w edin sklad e naprawena ot kamenni wlakna edin gospod kak sa go postignali no ne gorqlo :-))

Тема Re: Izolaciq na 6uma ot dwigatelia.нови [re: Griffin]  
Автор shkogi ( шкодаджия)
Публикувано07.07.04 19:41

Tuk stawa wupros za mineralna wata-ekstrudirani silicievi wlakna-po-ekologochniya wariant na stukleniya pamuk, no po-dobroto (spored men) reshenie e stirofom ili stirodur - te naistina sa twurdi, no puk mnogo po-dobre shumoizolirat-magat da se polojat otwutre. Pri men naprimer, koyto se e wozil znae, che Skodata mi e tiha, no wse pak tryabwa da se ima pred wid, che ne wsichki shumowe idat ot DWG :) Dosta sa i po transmisiite, wibracii na kupeto. No 120L e kola pri koyato e misleno po tezi problemi... Za razlika naprimer ot Moskwich...

Тема Re: Izolaciq na 6uma ot dwigatelia.нови [re: shkogi]  
Автор minimiro (Xara MASTER)
Публикувано08.07.04 17:41

aaaa misleno bilo po vuprosa kazvash :)
bah mi ku ne beha pomislili kvo li pa 4udo shteshe da e togaa

:)))))))

sorry nishto li4no :)

A)bort, R)etry or S)elf-destruct?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.