Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:59 03.11.25 
Автомобили
   >> Skoda
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Muzika za 120 ?нови  
Автор high_octane (непознат)
Публикувано27.05.04 19:36

Abre narode nqkoi dosega slagal li e nqkakva po-seriozna muzika na Skodi4kata si ? Naposledak mi se varti ne6to iz glavata , ta pitam ako nqkoi e montiral ve4e nqkakvi po-qki koloni na zadnata kora - izkrivqva li se zvuka ot bram4eneto na dvigatela ?

Тема Re: Muzika za 120 ?нови [re: high_octane]  
Автор Griffin (Напрви си сам)
Публикувано28.05.04 09:42

:-))
Ako si popreraboti6 sam zadnata kora ili po to4no si q naprawi6 sam move baq da si zaglu6i6 dwigatelq :-))
Az mojta q naprawih ot par4e 6perplat ot po tynkiq ama q tapicirah taq kora s wata i sega na wisoki oboroti ne e tolkowa drazne6t motora :-))

Тема Re: Muzika za 120 ? [re: Griffin]  
АвторPetar (Нерегистриран)
Публикувано28.05.04 15:08

Ne znam za zadnata kora ama ako sloji6 v prednite vrati po edin qk govoritel stava mnogo dobyr zvuk :)

Тема Re: Muzika za 120 ? [re: Petar]  
Автор Mishelle ()
Публикувано29.05.04 11:19

Iavno vseki ima razlichni razbirania za iaka muzika. Moeto e - vav vratite ne mojesh da slojish iaki govoriteli, koito da vadiat hubav bas. Tam se montirat koloni za visoki i sredni chestoti, kato ot tiah shte se chuvat predimno srednite. Zatova neide po-nagore se montirat i pishtialki. Za zadnata kora - tam miastoto e tolkova malko, che seriozni govoriteli ne mojesh da slojish. Tezi, koito biha se pobrali tam shte vadiat bas blagodarenie na dobre zatvorenia obem na zadnia bagajnik, no ako iskash da dumkash po svetofarite, tova ne e reshenie. Za celta si pravish edna hubava kora, montirash ia varhu originalnata lamarinena, slagash govoriteli za sredni chestoti i dve pishtialki i zapochvash da mislish ot de mojesh da izvadish HUBAV bas

P.S.: Skoda 120L e perfektna za ozvuchavane.

Тема Re: Muzika za 120 ? [re: Mishelle]  
Автор ValGG (шемет)
Публикувано31.05.04 20:22

As ot govoriteli n akorata se otkazah ,kogato mi gi gepiha:).sega si ostanah samo na hubav bas ot edna durvena respromka zad oblegalkite:)))

Тема Re: Muzika za 120 ? [re: ValGG]  
Автор Mishelle ()
Публикувано03.06.04 08:48

.......

Тема Re: Muzika za 120 ? [re: Mishelle]  
Автор quad ((bg))
Публикувано03.06.04 15:57

P.S.: Skoda 120L e perfektna za ozvuchavane?!!!???
Ne sam saglasen,az sam sas 105L,razlikata majdu dvete e malka,no za mo6tno ozvu4avane v tqh si e napravo maka.Mnogo sam se 4udil de da sloja govoriteli 12" ili pove4e...osven zad / pod sedalkite drugo mqsto nqma.Misleh si da sloja 12" pod prednite sedalki kato membranata e naso4ena kam poda.Za celta da izpolzvam govoriteli neiziskva6ti zatvotvoren obem...t.e. za men te da rabotqt po zaden front,a po predniq da tresat poda.
Ako se slojat v kutii zad zadnite sedlki:
1. kutiite ne mogat da badat dostata4no golemi.
2.Samite sedalki 6te sa kato zvukoizolator.
izob6to skodite sa mnogo nepodhodq6ti za ozvu4avane.
Variant dostapen za lesna naprava e otzad da se slojat elipsi,otgore metalni predpaziteli i primerno nqkvo odealo ili ne6to drugo koeto da gi prikrie ot nedobrojelateli.mogat da badat izpolzvani boltove naviti naobratno.t.e. govoritelite da mogat da badat sveleni samo ako sa mahnati zadnite sedalki i razviva6 otdolu.varianti za napravata vseki moje da nameri.
Ako vse pak darjite na sigurnostta utrazvukov dat4ik 6te re6i problema(alarma).Ako nqkoi se re6i da sloji,moje da postne tuk,da mu kaja za kakvo da gleda kato si kupuva.Vse pak kinti se davat....

Тема Re: Muzika za 120 ? [re: quad]  
Автор ValGG (шемет)
Публикувано03.06.04 20:38

ne sum suglasen .Dostatuchno miasto ima za dostatuchno dobur bas v podhodiashta kutia:))

Автор high_octane (непознат)
Публикувано03.06.04 22:53

Az sa6to sam na mnenie , 4e ima baq mqsto za bass.
Na men ideqta mi be6e da sloja na korata 2 sredi i moje bi 2 pi6tqlki , a ot pred pod tabloto da se slojat o6te 2 sredi ( poneje ne iskam da dup4a korite na vratite, pak i ne sam siguren , 4e 6te go napravq kakto trqbva ) i eventualno po-natam da mislq i za nqkakvi basove. Taka mislq , 4e razpolojenieto 6te e dobre, no poneje ne razbiram ni6to ot ozvu4avane priemam saveti
Ina4e zad sedalkite e idealno mqsto za subvufer :)

Автор quad ((bg))
Публикувано04.06.04 12:00

i kolko mqsto ima zad sedalkite?tvarde malko za nqkakva svqsna kutiq.Ima edno orientirova4no savsem uslovno pravilo razbira se:vat4e-litar.10w=10l.
Zad sedlkite e udobno da se sloji vtori akumulator i usilvatel.
mislel sam si za varianti na pokriva(tvarde nepodhodq6to ot mehani4na gledna to4ka),v bagajnika otpred,pri koeto 6te go napravi6 neizpolzvaem...pak i e dosta plitak.Ne govorq za sredi i visoki,za tqh se 6te se nameri mestence.Ako nqkoi re6i da reje korite po vratite da ne zabravq 4e sa dosta plitki i trqbva da saobrazi tova s govoritelite si da ne sa s mnogo izdaden nazad magnit.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.