Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:28 04.11.25 
Автомобили
   >> Skoda
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема що за шкода е това?нови  
Автор white_shark (без спирачки!!!)
Публикувано26.05.04 22:47

та значи става въпрос за един приятел който е с бмв Е34 520i застигнала го някаква шкода и той настъпал и карали гъз до гъз.на някакъв баир до вакарел /не знам за кво става въпрос защото не съм оттам/значи той взел да пада от 200-205 до около 190 и шкодака продължил със същата скорост по баира.та значи видял че в емлемата имало някава буква К и други казват че колата е дизел.но и на мене ми стана интересно що за зверска кола ще е тази шкода че да остава бмв-та отзад.на повечето им е известно че силата на бмв е в големите скорости а не в бързи стартове...та очавам вашите компететни отговори колеги шкодажии

Той е малък,но вече знае!!!

Тема Re: що за шкода е това? [re: white_shark]  
Автор LordDigitalМодератор (DigitalDesigneR)
Публикувано27.05.04 01:03

Octavia 1.9TDi ne bih se uchudil izobsto ako kysa 520 na visoki skorosti.

Тема Re: що за шкода е това?нови [re: LordDigital]  
Автор Selqnin_s_kolelo (непознат )
Публикувано27.05.04 08:47

Карал сьм много шкоди от новите имам на предвид-Октавия,Суперб,Фабия
Повярваи ми много е гот като издухаш някое Бмw i go gledash posle w ogledaloto kak se chudi Shto ya skoda e tova.samo edin primer Skoda Octaviq 4x4,benzin,150hp.Ako karash takava kola po sofiiskit krustovishta shte usetish che nqma koi da te drupne na starta.Benyinovite Skodi sa ot 50-200hp a diyelite ot 60-160hp.Tova e chara na Skoda/vulk vuv ovcha koja.

Тема Re: що за шкода е това?нови [re: white_shark]  
Автор Шkoдa (Speedster)
Публикувано27.05.04 09:54

Твърде е вероятно буквата, която е видял твоя приятел да е била R не К...... При това положение не само неговото БМВ ще се окаже в смешна ситуация!
Спортните модификации на Шкода са типичен "Вълк в овча кожа"!
Фабия RS е с 1.9 помпа-дюза и турбо с променлива геометрия на лопатките.Мощността й е 96квт/130 кс
Октавия RS е с 1.8 литров бензинов турбомотор с мощност 132 квт/180 кс, които и стигат за ускоряване от 0-100 за 7.9 сек и движение с максимална скорост 235 км/ч

Тема Re: що за шкода е това?нови [re: Шkoдa]  
АвторBozzi (Нерегистриран)
Публикувано27.05.04 09:58

I az zalagam na Fabia RS, ni6to 4udno da e diesel, novite ve4e imat eba ti i vartq6tiq moment i baira saotvetno nqma da go ima za ni6to!

Автор Mishelle ()
Публикувано29.05.04 11:37

I as sam ia vijdal tazi Skoda. I na mene mi prilicha poveche na K, otkolkoto na R, kato triabva da utochnia, che tova K e kato rakopisno i e emblemata na kolata. I ne stava vapros za RS, zashtoto na RS modifikaciite emblemata si e na Skoda. Inache kupeto mi prilicha na Oktavia. Moje i Superb da e, no ne sam siguren, zashtoto ne biah tochno do neia. Niama nikakvi drugi otlichitelni nadpisi. Samo emblema. Cherna mislia che beshe na cviat, s dva auspuha, po edin vav vseki krai.

Тема Re: що за шкода е това?нови [re: Mishelle]  
Автор white_shark (без спирачки!!!)
Публикувано29.05.04 13:38

точно суперБ...с 2 ауспуха.за цвят не знам...но какво ще е туй К..."клеман" ли???

Той е малък,но вече знае!!!

Автор Шkoдa (Speedster)
Публикувано29.05.04 16:35

Словаците имат студио за тунинг K1 Styling & Tuning, което прави доста доработки.....Започнаха с такива на Шкода, Татра и Лада, но вече посягат и към други автомобили. Та на техните доработки има само надпис К1......да не би да е такова....

Тема Re: що за шкода е това? [re: Шkoдa]  
Авторiztrebitel (Нерегистриран)
Публикувано29.05.04 21:48

edinstveniq superb deto moje da e s dva auspuha e tozi s dvigatel 2,8l benzin V6
W Bulgariq sa edi ili dva.Ako vi sreshne pazete se shte vi otvee.
250km/h ne sa mu problem.

Тема Re: що за шкода е това? [re: iztrebitel]  
Автор Mishelle ()
Публикувано30.05.04 12:46

Neznam dali e K1, niama nikakvi nadpisi, samo edna emblema, koiato e hromiran krag i v nego ima edno hromirano rakopisno K.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.