Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:48 05.02.25 
Автомобили
   >> Skoda
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Stikerite sa GOTOVIнови  
Автор minimiro (Xara MASTER)
Публикувано04.09.03 04:01

:)

Ae 4estito m'4eta i m'mi4eta :)
Imame si stiker...

Demonstriram!

A)bort, R)etry or S)elf-destruct?

Тема Re: Stikerite sa GOTOVI [re: minimiro]  
Автор ValGG (шемет)
Публикувано03.09.03 18:23

iskam i as takuv:))

Тема Re: Stikerite sa GOTOVIнови [re: minimiro]  
Публикувано03.09.03 18:37

Ei go i v obsht pogled...

Тема Re: Stikerite sa GOTOVIнови [re: ValGG]  
Публикувано03.09.03 18:40

Mi vijte sega az poru4ah 100 par4eta.... misla 4e hi4 da ne e za si4kite ni se sha stignat... pa moje i da sa v pove4e...ma parite za 20 i 100 se ednakvi...

O4akvam ot vas da predlojite variant kak seki da polu4i....
tui det mi hrumva ako ste naviti e prashtate mi pismo s samoadresiran plik, slagam vi vutre po kolkoto iskate i vi go prashtam obratno...

Btw da dobava samo...mejdu 9-18h nemam Inet...ta da go imate v predvid de :)
Koit mu trevam 4a tolkoz na Q-to sum :)

Редактирано от minimiro на 03.09.03 18:42.

Автор zloQQ (Хитър Петър)
Публикувано04.09.03 00:24

Еееее баси кефа!!! - ся и аз ще си имам страхотен стикер на Шкодето - урааааа!...
И ся к'во? Де да ти пратя адреса ми и колко парички да ти пратя?...Лелееее - направо ме засърбяха ръцета да си сложа стикера

бегай, пайсеее, че идем със зелената Шкода!

Автор Mishelle ()
Публикувано04.09.03 00:40

Bravo na tebe. As lichno iskam kam 5 stikera, ako e vazmojno. Po kolko davash parcheto. I naistina kaji niakakav adres za da prashtame plikovete. Mejdu drugoto ti ot Sofia li si?

Автор LordDigitalМодератор (DigitalDesigneR)
Публикувано04.09.03 04:01

Hach para sa?

Dai snimkite na tzakale@iit.edu ,za da gi hostna taka che da moze sicki da gi vizdat.

Тема Re: Stikerite sa GOTOVIнови [re: Mishelle]  
Публикувано04.09.03 09:15

Mi na4i vikam 50stinki na par4e nyama da e natovarvashto za nikoi.... i za da izbegnem drunkaneto na stinki po plikovete minimalna zayavka 2 br. demek na 4etni cifri da vurvim...

Taka sega adresa:
гр.Русе 7000
ул.Момчил Воевода 8
Получател Мирослав Христов

Slagate vutre po 100$ :oPPP i edin samoadresiran plik s marka i obeshtavam ot koito polu4a vednaga da mu izprashtam zayavenata broika.
Aide mom4eta koito razbira tuka se spira :)

Sa za tehnologiata na lepene...da si kaja az....po4istvate si hubavo tam det she gi lepite. Izmivate si ru4i4kite dobre za da ne ostavat sledi ot prusti po lepiloto....leko napruskvate otlepenia ve4e stiker s voda plyosvate kudeto iskate da e ...naglasyate go i posle otgore s parcal4e leko i vnimatelno bez grubosti natrivate (Tva ta da izbegnete polu4avaneto na baloni vuzduh)... bronza durji dobre za PVC folioto ma vse pak da ne stavat excesii nali... stikerite sa ogledalni demek da se lepyat ot vutreshnata strana....

Ami ve4e vie ste nared, ei go nali rivahte za stikeri :)

Тема Re: Stikerite sa GOTOVI [re: LordDigital]  
Автор gustera (Lizard King)
Публикувано04.09.03 09:31

nqkoj 6te me swetne li towa sys samoadresiranite plikowe kak stawa, 4e s po6tenskite uslugi ne6to hi4 ne se razbiram

ще те маркирам като път...

Тема Re: Stikerite sa GOTOVI [re: gustera]  
Публикувано04.09.03 09:39

Kupuvash si 2 plika za pismo, na edinia pishesh sebe si za polu4atel, na drugia pishesh men za polu4atel, zimash toya det e za tebe i go slagash v toya det tryabva da pratish kum men, puskash 100-te $ i belejka primerno 10 stikera i go puskash v poshtenskata kutia.....
do 2 dena e pri mene (moje i belejka ot tuka da mi pusnesh 4e si pratil ot edi si kvo ime, i kat doide pribiram 100-te $ :oP Slagam ti kolkoto stikera si si poru4al v plika koito si napisal s sebe si za polu4atel, zape4atvam go i ti go puskam...do 2 dni tryabva da e pri tebe natatuka po opisanata tehnologia :)

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.