|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Problemi s zagriavaneto na Skodaka
|
|
| Автор |
KOBRETY (непознат
) |
| Публикувано | 30.07.03 15:25 |
|
|
Zdraveuite,
Imam problemi sas zagriavanneto na Skodata.Slojih i gazova uredba,moje li da e ot tova?Moje li da e ot slednite pri4ini:
1.Nereguliran moment na zapalvane.
2.Zapu6en radiator.
3.Puknata glava.
4.Pregoriala garnitura na glavata.
Zna4i kato ia pokaram 10 -15 km. i zapo4va da si hvarlia vodata.Misleh 4e e ot termostata,no ne e ot nego, za6toto go mahnah i pak zagriava.Hvarlia si vodata prez kazan4eto.
Borislav
mojete da pi6ete na e-mail balekov@mail.bg
| |
|
Тема
|
Re: Problemi s zagriavaneto na Skodaka
[re: KOBRETY]
|
|
| Автор |
ValGG (шемет) |
| Публикувано | 30.07.03 16:13 |
|
|
ima i druga veroiatna prichina,kato se otvori DVGto i se mahnat rizite shte se vidi dosta natrupvane na mizerii i kotlen kamuk i sekvi gadosti.Sus sigurnost smeia da tvurdia che shte e ot zapushvane na ohladitelnata sistema niakade,obache nikoi nemoje da kaje kade e ako ne se razglobiava.Trea da izchistish vsichko,ot trubite na vodata ,minesh prez radiatora i stigash do dvigatelia:))
uspeh
| |
|
Тема
|
А може и да е по-просто
[re: ValGG]
|
|
| Автор | S12OL (Нерегистриран) |
| Публикувано | 30.07.03 20:15 |
|
|
Човека казва, че е станало след като е сложил газова. Може да е чисто и просто въздух. Ако изпарителя е свързан не както трябва и не може да се обевъздуши. Или пък газовата е калпава и пуска газ в охладителната течност...
| |
|
Тема
|
Re: А може и да е по-просто
[re: S12OL]
|
|
| Автор |
Шkoдa (Speedster) |
| Публикувано | 30.07.03 22:38 |
|
|
Да, ако е скоро слагана газовата.....
А ако просто е кофти капачката на съда???
Ако можеш - помогни, ако не - не пречи!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
shkogi ( шкодаджия) |
| Публикувано | 30.07.03 23:35 |
|
|
На всяка цена трябва да се обезвъздуши охладителната система. Абсолютно съм съгласен със 120L.
| |
|
Тема
|
[re: shkogi]
|
|
| Автор |
ValGG (шемет) |
| Публикувано | 31.07.03 09:57 |
|
|
Ako ima vuzduh nali shte igrae strelkata na temperaturata?A choveka ne e spomenal za tozi problem:))
Inache kato e slagano AGUto i e rabutal ohladitelnata ,moje i mrusotiata da se e razdvijila i da e zapushila nekade...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
PRR (stranen) |
| Публикувано | 31.07.03 10:08 |
|
|
A perkata na ohlavdaneto izobshto wkluchwa li ti se? Shtoto datchika ima nawika da se poprecakwa pak i kabelchetata ne sa ot naj-poslushnite .....
| |
|
Тема
|
[re: PRR]
|
|
| Автор |
orange! () |
| Публикувано | 31.07.03 13:50 |
|
|
1. Proveri nivoto na masloto, ako trqbva dolei taka 4e da stigne maximuma, kato namalee se zagrqva po-byrzo;
2. Nad 90-95 gradusa se zaslu6ai otpred raboti li ventilatora, ako ne veroqtnno dat4ika e precakan i trqbva da se smeni - toi e vajen osobeno pri karane v gradski usloviq.
Ako ne pomogne vij kvo te syvetvat drugite simpatqgi, ama po4ni s tova 6toto e nai lesno

Дотук добре!
казал падащия от 13-тия етаж, като минал покрай 8-мия.
| |
|
Тема
|
[re: orange!]
|
|
| Автор |
KOBRETY (skodak) |
| Публикувано | 31.07.03 22:15 |
|
|
Радиатора го включвам с копче.Ама и да го включвам и да не, пак загрява.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Golf (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.08.03 02:25 |
|
|
Zdravej, pri mene be6e sastoto!!! Smenih garniturata na glavata i vsichko se opravi, predi tova smenih termostata, kapa4kata, dat4ika za temp. na ventilatora i njama6e rezultatat!!! Garniturata na glavata e problema, ot tam ti vkarva vazduh v ohladitelnata sistema i "naduva" i vodata ne moze da cirkulira...... Stava vapros za Skoda 120L
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|